Hava Durumu

#Aşk, Engel Tanımadı

Gaziantep Ekspres Gazetesi - Aşk, Engel Tanımadı haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Aşk, Engel Tanımadı haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Ömür boyu birlikte kalabilmek için bu ilkelere uyun.. Haber

Ömür boyu birlikte kalabilmek için bu ilkelere uyun..

.   Evlilikler zamanla dağılabilir. Eşler arasındaki sorunlar ve yanlış anlaşılmalar zamanla her iki tarafın da mutsuz olmasına neden olabilir.Ancak  her zaman mutlu ve huzurlu olabilir, evliliğinizi sağlam temeller üzerine kurabilirsiniz. Sağlıklı bir evlilik  için ortak bir sevgi diline bağlı kalmanız ve birbirinizi çok iyi anlamanız gerekir.  Posta.com.tr okurları için evliliği güçlendirmenin yollarını aradık.  Sağlıklı ve mutlu bir evliliği sürdürmek kolay olmayabilir. Çünkü her anını birlikte geçiren çiftler arasında sorunların ortaya çıkması doğaldır.   Ancak bu sorunları kolayca aşmak ve aşkınızı taze tutmak için evliliğinizi güçlendirmeniz ve birlikte çalışmanız gerekiyor. Bu yazıda evliliğinizi güçlendirecek basit kurallar bulacaksınız.     1-EVDE İŞ BÖLÜMÜ   Evlilik sorumluluklarının tek bir kişiye devredilmesi zamanla ciddi sorunlara yol açabilir.Birlikte yaşıyorsanız tüm sorumlulukları birlikte paylaşmalısınız. Birlikte yaşadığınız odayı güzelleştirmek özellikle değerlidir.   Evliliğinizi güçlendirmek için ev işlerini paylaşmalısınız. Partneriniz yemek yapıyorsa temizlik ya da ütü işini sizin halletmeniz gerekir. İş bölümü arttıkça evliliğinizdeki bağlar  güçlenir.   2- AŞKI YAŞATMAK   Zamanla evlilikler monotonlaşabilir. Her gün aynı şeyleri yapmak ve sürekli bir arada olmak aranızda iletişim eksikliğine yol açabilir.   Zamanla sıradanlaşan evliliklerde  mutsuz olabilirsiniz. Bu tür sorunların yaşanmaması için eşinizle aranızdaki iletişimi her zaman sürdürmelisiniz.   Birlikte  hobiler edinerek ya da birbirinize sürprizler yaparak ilişkinizi canlandırabilirsiniz.   3- OLUMLU GELECEK VİZYONU   Eşinizle geleceği planlarken daima pozitif olun. Evliliğinizde sorunlar ve yanlış anlaşılmalar olabilir.   Bu olumsuz olayların geleceğe dair planlarınızı mahvetmesine izin vermeyin. Birbirinize olan sevginizi daima hatırlayın ve gelecekte daha güzel günler göreceğinize inanın. Birbirinize destek olduğunuz sürece aranızdaki bağlar güçlenecektir.   4- EŞİNİZE HER ZAMAN  DESTEK  OLUN  Eşiniz işte kötü bir gün geçirmiş olabilir ya da ailevi sorunlar yaşıyor olabilir. Eşiniz kendini mutsuz ve mutsuz hissettiğinde ona destek olmaya çalışın.   Konuşarak ve beden dilini kullanarak ona her zaman  yanında olduğunuzu hissettirin. Eşinize ne kadar destek olursanız, onun da size olan güveni o kadar artar. O zaman bir bütün olarak hareket edebilirsiniz.   5- BİRLİKTE İYİ VAKİT GEÇİRİN   Eşinizle  vakit geçirmek, hayatınızda birbiriniz için ne kadar önemli olduğunuzu fark etmenizi sağlar. Birlikte kaliteli zaman geçirmek aranızdaki kırgınlığı azaltacaktır.   Partnerinizle uzun sohbetler, birlikte keyifli aktiviteler, geziler ve sosyal aktiviteler  sağlıklı bir ilişki sürdürmenin en kolay yoludur. Birlikte kaliteli zaman geçirdikçe ilişkiniz güçlenecek. Bu şekilde her zaman yan yana  mutlu bir evliliğe sahip olabilirsiniz.  

Aşk, Engel Tanımadı Haber

Aşk, Engel Tanımadı

İşitme engelli çiftin nikahını kıyan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Birbirinize karşı olan sevginiz, muhabbetiniz daim olsun” dedi.  Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 22 yaşındaki işitme engelli Zehra Kaplan ile 24 yaşındaki işitme engelli Mehmet Kartal’ın nikahlarını Şehitkamil Nikah Salonu’nda (ŞNS) kıydı. İşitme engelliler eğitmenleri nezaretinde kıyılan nikahta büyük mutluluk yaşayan genç çifti, sevenleri de yalnız bırakmadı. SEVGİNİZ, MUHABBETİNİZ DAİM OLSUN “Saygıdeğer misafirler, çok kıymetli şahitlerimiz. Bugün, sevgili Mehmet ve Zehra için bir aradayız. Sevgili Mehmet ve Zehra, evlenmek için belediyemize müracaat ettiler. Yapılan incelemeler neticesinde evlenmelerine herhangi bir mani olmadığı anlaşılmıştır. Şimdi, siz sayın misafirlerimiz ve şahitlerimizin huzurunda birbirleriyle evlenmek istediklerini beyan edecekler” dedikten sonra genç çiftin onayıyla Mehmet ile Zehra’yı karı-koca ilan eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Şu andan itibaren hayatınızdan ‘ben’ kelimesini çıkarmanızı istiyorum. Bundan sonra hayatınızda ‘biz’ var. Birbirinize karşı olan sevginiz, muhabbetiniz daim olsun. Allah; vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin. Hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra çiftle ve yakınlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.