Hava Durumu

#Başkan Fadıloğlu

Gaziantep Ekspres Gazetesi - Başkan Fadıloğlu haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Başkan Fadıloğlu haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Öğretmenler Hem Öğretti Hem Eşlik Etti Haber

Öğretmenler Hem Öğretti Hem Eşlik Etti

Şehitkamil Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlediği geleneksel çocuk şenliği ile yüzlerce minik öğrenciyi oyun ve sportif etkinliklerle buluşturdu. Geleneksel hale gelen organizasyonda öğretmenlerin, öğrencilerine eşlik ettiği anlar birbirinden renkli anlara sahne oldu. ‘Önce Öğren Sonra Eğlen Projesi’ çerçevesinde Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep İl Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen etkinlikte akıl ve zekâ oyunları, geleneksel çocuk oyunları, beceri koordinasyon parkurları ve yetenek yarışmaları katılımcı öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı. Ay-yıldızlı coşkuyla gerçekleştirilen etkinlikler sırasında, öğretmenler de öğrencilerin mutluluğuna ortak olurken, öğrencilere yapılan ikramlar ve hediye dağıtımları, çocukların yüzlerindeki mutluluğu taçlandırdı. Birlik, Beraberlik Ve Dayanışma Hukukumuzu Pekiştiriyoruz Önce Öğren Sonra Eğlen Projesi kapsamında etkinliklerin Ekim ayı boyunca devam edeceğini vurgulayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, geleneksel organizasyonlarla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Cumhuriyetimizin 100. yılında düzenlediğimiz gençlik ve spor organizasyonlarıyla müstesna anlar yaşıyoruz. Bu yıl da çocuklarımızı bu coşkuya ortak etmek ve onlara unutamayacakları anılar yaşatmak istedik. Önce Öğren Sonra Eğlen Projesi çerçevesinde düzenlediğimiz etkinliklerimiz, ay boyunca farklı tesislerde devam edecek ve öğrencilerimize eğlenceli bir öğrenme deneyimi sunmayı sürdüreceğiz. Şehitkamil Belediyesi olarak, toplumun farklı yaş gruplarına yönelik etkinlikler düzenleyerek birlik, beraberlik ve dayanışma hukukumuzu pekiştiriyoruz. Gururumuzu geleceğe taşıyacak çocuklarımız ve gençlerimizle bir arada olmaya, onları tesislerimize misafir etmeye devam edeceğiz. Organizasyonda emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Başkan amcadan park istemişti, yapıldı Haber

Başkan amcadan park istemişti, yapıldı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, anaokulu öğrencisi olduğu dönemde, “Başkan amca, ben buraya park istiyorum” diyen Buğlem Erketir’i evinde ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu, “Buğlem, Başkan amca devamlı not alıyor, düşüncesiyle bir kalem ve bir ajanda hediye etti bize. Bu misafirperverliği ve hediyesinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. Ramazan Ayı süresince aralıksız aile ziyaretleri gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, okula park yapılmasını isteyen Buğlem Erketir ve annesi Hamide Erketir’i evinde ziyaret etti. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, 3 yetim çocuk annesi Hamide Erketir ve çocuklarıyla yakından ilgilendi ve kendilerine çeşitli hediyeler verdi. Buğlem ile okul ziyaretinde yaşadığı anıyı paylaşan Başkan Fadıloğlu, Buğlem’in kendilerinden oyun parkı yapılmasını talep ettiğini, kendilerinin de bu talebi karşıladıklarını aktardı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, aynı gün; Evren Sürel, Müjgan Kocalar, Leyla Tabur, Feride Yelocağı, Ümran Süral ile Arzu Yaşar’ın da misafiri oldu. Buğlem’in Talebi Doğrultusunda, Okula Oyun Parkı Yapıldı Hamide Erketir’in evinde konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bugün, Hamide Hanım’ın evinde misafiriz. Ben öncelikle misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Ramazan ziyaretleri çerçevesinde hemşerilerimizle bir arada olmaya gayret gösteriyoruz. Tabii burada Buğlem ile bizim bir anımız var. Daha önce Buğlem anasınıfındayken, okulun parkından dolayı şikayette bulunmuştu, parkı yetersiz bulmuştu. “Başkan amca ben buraya park istiyorum” demişti. Hakikaten okulda da yoğun bir nüfus vardı ve ana sınıfı da hareketliydi. O zaman ekip arkadaşlarımız ilgilendiler. Buğlem’in talebi doğrultusunda, okula oyun parkı yapıldı. Buğlem tabii şu anda birinci sınıfta ve aynı okulda devam ediyor. Biz de Buğlem’i bugün Ramazan Ayı münasebetiyle ziyarete geldik. Zaten Buğlem duruşuyla da naif bir kızımız. Bize çok güzel bir hediye almış. Buğlem, Başkan amca devamlı not alıyor, düşüncesiyle bir kalem ve bir ajanda hediye etti bize. Bu misafirperverliği ve hediyesinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Annemiz, Hamide Hanım’a yürekten teşekkür ediyorum. Pırlanta gibi evlatlar yetiştiriyor. İnşallah, vatana ve milletimize hayırlı bireyler olmasını diliyorum. Ben, tekrar misafirperverlikleri ve hediyesi için Buğlem’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Dertlerimize Derman Olmaya Çalışıyor Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hamide Erketir, “Öncelikle Başkanımıza bizleri evimizde ziyaret etmesinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkanımız, hiçbir zaman bizi ve çocuklarımızı yalnız bırakmıyor. Her zaman sorunlarımızla ilgileniyor, dertlerimize derman olmaya çalışıyor. Biz Başkanımızdan her zaman razıyız, Allah da kendisinden her zaman razı olsun. Bugün de evimize misafir olmasından dolayı çok mutlu oldum. Allah, hiçbir zaman Başkanımızı başımızdan eksik etmesin” açıklamasını yaptı.

Fadıloğlu, peçiç oynadı Haber

Fadıloğlu, peçiç oynadı

Ramazan Ayı dolayısıyla aile ziyaretlerini aralıksız devam ettiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Emek Mahallesi’nde ikamet eden 75 yaşındaki Fazilet İnceman’ı evinde ziyaret etti. Şehitkamil Belediyesi tarafından yaşlılara yönelik ihtiyaçlarının karşılanması adına sunulan Vefa Hizmeti projesinden de yararlanan İnceman ile uzun süre sohbet eden Başkan Fadıloğlu, sohbeti peçiç oyununda sürdürdü. Başkan Fadıloğlu, İnceman ile sağlık sorunlarıyla ilgili de konuştu. ALLAH, HİÇBİR ZAMAN BÜYÜKLERİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN Ziyarette konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Ben, öncelikle misafirperverliğinden dolayı Fazilet teyzemize teşekkür ediyorum. Allah, hiçbir zaman büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Fazilet teyzemiz de Vefa Hizmeti projemizden yararlanan bir büyüğümüz. Biz de Ramazan Ayı münasebetiyle büyüklerimizi ziyaret etmeye çalışıyoruz. Bugün de sağ olsun Fazilet teyzemiz bizi evinde misafir etti. Bizim derdimiz; milletimizin derdiyle dertlenmek, milletin imkanlarını millete sunmak. Belediyemizin imkanlarıyla yalnız yaşayan büyüklerimize hizmet götüren bizim Vefa Hizmeti grubumuz vardı. Kardeşlerimiz belirli periyotlarla yalnız yaşayan büyüklerimize hizmet götürüyorlar. Tabii bu vesileyle bizler de imkanlar dahilinde büyüklerimizi ziyaret etmeye çalışıyoruz. Ramazan Ayı’nın feyzinden, bereketinden yararlanacak şekilde bugün Fazilet teyzemizi ziyaret ettik. Fazilet teyzemizin dualarını aldık. Biz de zaten buna talibiz. Büyüklerimiz bizim dua kapılarımız. Allah, hiçbir zaman dua kapılarımızı kapatmasın. Onların hayır dualarıyla işlerimiz yürüyor. Ben tekrar Fazilet teyzemize misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Allah, kendisine sağlık, sıhhat afiyet versin” açıklamasını yaptı. GERÇEKTEN ÇOK MUTLU OLDUM “Başkanımıza, bizi ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasına başlayan Fazilet İnceman, “Allah, razı olsun. Başkanımız sayesinde kızlarımız ayda bir sefer gelerek evimi baştan aşağı temizliyorlar. Allah, her zaman kendilerinden razı olsun. Ben kızlarımızdan memnunun, her türlü ihtiyacımı karşılıyorlar. Şimdi ise Başkanımız beni evimde ziyaret etti, gerçekten çok mutlu oldum. Allah, hiçbir zaman Başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Her zaman yanımızda olmaya gayret gösteriyor. Biz, Başkanımızdan razıyız, Allah da Başkanımızdan razı olsun. Allah, devletimize ve milletimize de hiçbir zaman zeval vermesin. Biz her zaman devletimizden memnunuz. Ben Başkanımıza bir kez evimde beni ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.