Hava Durumu

# Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül

Gaziantep Ekspres Gazetesi - Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Eski Adalet Bakanı Gül, Bartın’da esnafı ziyaret etti Haber

Eski Adalet Bakanı Gül, Bartın’da esnafı ziyaret etti

Gül, vatandaşlarla sohbet ederken gülümseten anlar da yaşandı. Gaziantep milletvekili Abdulhamit Gül, Bartın’da 2023 Şehir Buluşmaları programı çerçevesinde esnafla buluştu. Balık tezgahları ve restoranları ile meşhur Bartın’da esnafı dolaşan Gül, balıkları çok sevdiğini belirterek, türleri hakkında bilgi aldı. Gül, girdiği yarım asırlık terzi dükkanının sahibi karı koca ile bir süre sohbet etti. Kendisini televizyonda gördüğünü söyleyen ailenin fotoğraf çekinme talebini kırmadı. Fotoğraf çekimi esnasında ise gülümseten görüntüler ortaya çıktı. Gül’ün iş yerine girdiği esnada üzerinde prova kalıp bulunan müşteri, dışarıya çıkarak fotoğraf karesine girdi. Fotoğraf çekimi öncesinde prova kalıbın çıkarılıp çıkarılmaması yönünde yaşanan kararsızlık, Gül ve beraberindekileri gülümsetti. Esnaf ve müşterilerin bazıları Gül’e "Sizi televizyonlardan tanıyoruz" dedi, bazıları ise sonradan hatırladığını ifade etti. Türkiye’nin en eski gazetesine ziyaret Gül, Bartın’da 6 Eylül 1924 yılında kurulan ve 100. yılını kutlayan Bartın gazetesini ziyaret etti. Gül, Türkiye’nin en eski 2. kitabevi olan ve 1925 yılında kurulan Azim Kitabevi ile birlikte işletilen Anadolu’nun en eski gazetesi Bartın gazetesinin eski ve yeni sayılarını okuyarak bilgi aldı. Asırlık gazete ve kitabevi önünde çekilen hatıra fotoğrafının ardından Bartın Kent Müzesi’ni gezen Gül, kent tarihi hakkında bilgi aldı. Gül’ün ziyaretine AK Parti Bartın milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ve parti yöneticileri de eşlik etti.

Gül Ve Tahmazoğlu Şahinbeyli Ailelere Misafir Oldu Haber

Gül Ve Tahmazoğlu Şahinbeyli Ailelere Misafir Oldu

Gaziantep'in kadim Bakanı AK Parti Grup Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte Serinevler Mahallesi’nde aile ziyaretinde bulundu. Vatandaşlar Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül’ü ve Başkan Tahmazoğlu’nu aralarında görünce oldukça şaşırırken yapılan ziyaretlerden dolayı da oldukça memnun olduklarını ifade ederek teşekkür ettiler. Oldukça samimi ortamda geçen ziyaretlerde Milletvekili Abdulhamit Gül ve Başkan Tahmazoğlu özellikle çocuklarla yakından ilgilendi. Sizler İçin Çalışıyoruz Gaziantep’in kadim Bakanı AK Parti Grup Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, AK Parti’nin hizmet odaklı hizmet anlayışı ile çalıştığını ifade ederek “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte vatandaşlarımızın evlerine misafir olduk. Sıcak ve güler yüzlü misafirperverlikleri için onlara teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın rahatı ve mutluluğu bizlerin mutluluğudur. Bakanlarımızla, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız ile vatandaşlarımıza gece gündüz demeden hizmet etmek için çalışıyoruz” dedi. Babamız Gibi Evlerine ziyarete gidilen vatandaşlar Başkan Tahmazoğlu’nun bir baba şefkati ile vatandaşlara yaklaştığını ifade ederek “Başkanımız bizlere bir baba gibi yaklaşıyor. Sürekli bizler için çalışıyor. Yaşlımızın, fakirimizin ve yetimlerimizin yanında. Allah ondan razı olsun. Biz Başkanımızın hizmetlerinden memnunuz” diye konuştular.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.