Hava Durumu

Gaziantepliler 2024’e Şirehan’de Girecek

2024’e sayılı günler kala tarihi Şirehan Otel’de yeni yıl hazırlıkları tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2023 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2023 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Gaziantepliler 2024’e Şirehan’de Girecek

Zengin menüsünün yanı ısıra ünlü sanatçılar Özge ve Sercan Budak'ın sahne alacağı Şirehan Otel’de konuklar için birçok sürpriz de hazırlandığı ifade edildi.


Tarihi dokusunu konfor ve eşsiz lezzetleri ile birleştiren Şirehan Otel, yılbaşı gecesi için tüm hazırlıklarını tamamladı. Tarihi dokusunu konfor ve eşsiz lezzetleri ile birleştiren Şirehan Otel, yılbaşı gecesi için tüm hazırlıklarını tamamladı. 2024’ü konukları ile beraber büyük sürprizlerle ve harika bir eğlence programı ile karşılayacak olan Şirehan Otel'de ünlü sanatçılar Özge ve Sercan Budak sahne alacak.


Şirehan Otel, yeni yıla sevdikleri ile huzur ve eğlence dolu bir mekanda girmek isteyenler için zengin bir program hazırladı. Buram buram tarih kokan bir yapıya sahip olan Şirehan’da yılbaşı gecesinde sanatçılar Sercan Budak ve Özge sahne alacak. Türkiye’nin en büyük kervansaray oteli olan Şirehan Otel’de yeni yıla girecek olanları, başta Gaziantep mutfağı olmak üzere, farklı mutfaklardan oluşan zengin bir menü bekliyor. 2024’e Şirehan Otelde girmek isteyenler +90 (342) 221 00 11 numaralı telefonlardan rezervasyonlarını yaptırabilecekler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.