Hava Durumu

Dilan Polat'dan açıklama: Hesabımı ben kapatmadım 

Son dönemde yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Dilan Polat'ın Instagram hesabı bir süredir kullanılamıyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2023 21:57
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2023 22:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Dilan Polat'dan açıklama: Hesabımı ben kapatmadım 


 Son dönemde yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Dilan Polat'ın Instagram hesabı bir süredir kullanılamıyor. Sağlık sorunları yaşayan Dilan Polat, "Instagram hesabını kapattı". Haberi hastane odasından paylaştı. 
 Sosyal medya yıldızı ve iş adamı Dilan Polat'ın Instagram hesabı kapatıldı.Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve ameliyat olacağını açıklayan Polat'ın hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. 
 HASTANE ODASI PAYLAŞIMI 
 Hastane odasından fotoğraf paylaşan Engin Polat; "Kan değerleri düşmediği için bir süre hastanede takip edilmesi gerekecek ama durumu iyi olacak. Dualarınız bizimle olsun. dedi. 
 "HESABIMI KAPATMADIM" 
 hesabını kapattığı bildirilen Dilan Polat, ikincil Instagram hesabından iddiaları yalanlayan bir açıklama yaptı.Depozito; “Hesabı kapatan ben değildim, benden zorla para almak isteyen biriydi. Bugün parayı ödemediğim için bu sorunla karşı karşıyayım. Haberi durdurmak için para istedik. Karakterli bir adam olduğum için bunu açıklamadım” dedi.
  GÖZYAŞLARIYLA CEVAP 
 Saçlarına dolar takan, kahvelerine altın tozu serpen, çiçeklerine altın serpen Engin-Dilan Polat çiftinin serveti ve maddi kaynakları sosyal paylaşım sitelerinde sürekli gündemde. son Haberler. Araç, helikopter ve özel uçak modelleri son günlerde birçok kişi tarafından sorgulanıyor. 
  Dilan Polat gözyaşlarına boğularak şu soruyu sordu: "Bizim gibiler hakkında ne düşünüyorsunuz?" "Biz vatanını, milletini, devletini gerçekten seven insanlarız." Sözleriyle yalanladı. 
 Polat'ın eşi Engin Polat  iddialara ilişkin şunları söyledi: "Soruşturma 2022 yılına kadar sürdü."Biz halka açık bir kişiyiz ve her yıl denetleniyoruz. Her durumda verilerimiz yıllık olarak kontrol edilmektedir. Hiçbir şey bilmeyen insanların sözlerine dayanarak eylem planı oluşturmayın. Avukat ordum çalışıyor, herkese dava açıyoruz. Elbette herkes toplumun baskısıyla istediğini yapacaktır.İnsanların tek sorunu depolamadır. İnsanların umursadığı tek şey dergiler ve meraktır. Kaos arıyorlar. Böylece başarısız oldukları gerçeğini ortadan kaldırırlar. Ülkemizdeki yatırımlarımız devam ediyor.Yabancı paraların ülkemize çekilmesi için çalışıyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.