Hava Durumu

Kahverengi ve taba rengi için moda kombin önerileri...

En sevdiğiniz sonbahar renkleri kahverengi ve bej için en son moda kombinleri burada bulacaksınız...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2023 21:39
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2023 21:39
Kaynak: Haber Merkezi
Kahverengi ve taba rengi için moda kombin önerileri...


Modası hiç geçmeyen kahve ve kahve tonları nasıl kombinlenir? En sevdiğiniz sonbahar renkleri kahverengi ve bej için en son moda kombinleri burada bulacaksınız... 
 Sonbahar aylarında doğa, kahverengi ve yeşilin farklı tonlarıyla dolar. Toprak tonları bu sezonun en popüler renklerinden biri. Kahverengi ve ten rengi  bu tonlardan bazılarıdır. Kahverengi çantalar, kahverengi tonlarında trençkotlar ve aksesuarlar her kadının olmazsa olmazıdır.Peki bu güzel renkler en iyi şekilde nasıl birleştirilebilir?


SONBAHARIN GÖZDE RENKLERİ KAHVERENGİ VE TABA RENGİ İÇİN SON MODA KOMBİN ÖNERİLERİ
Şık ve zarif bir görünümün anahtarlarından olan soğuk tonlar kahverengi ve taba rengi ile muhteşem bir uyum sağlar. Buz mavisi, açık gri ve beyaz ile kombinleyeceğiniz kahverengi bir pantolon havanıza hava katar.
Soğuk tonlar ve kahveler çok yakışsa da siz tercihinizi çoğu kişinin vazgeçilmezi olan siyahtan yana yapabilirsiniz. Hiç uyum sağlamayacakmış gibi görünse de canlı bir taba rengi ile siyahın uyumuna inanamayacaksınız. Taba rengi bir çanta ve ayakkabı ile siyah mevsimlik bir elbiseyi kombinlemeyi deneyin!
Biraz çılgınlık istiyorum diyorsanız canlı bir kırmızı ile soft bir kahve tonunu kombinlemeyi deneyebilirsiniz. Kırmızı, turuncu ve bordo ile toprak tonları tıpkı doğadaki yapraklarda olduğu gibi kombininizde de harika duracak.
Bir diğer önerimiz ise yeşil tonları! Aslında bu noktada da yine doğayı ilham olarak alıyoruz! Canlı bir yeşil ya da soft bir turkuaz rengi ile taba rengi dinginliği ve zarafeti sizlere sunabilir. Yeşilin tüm tonları ile kahvenin ve tabanın tonlarını kombin edebilirsiniz. Bazen sadece küçük bir aksesuar ile örneğin bir fular ile tüm görüntünüz değişebilir.
Son olarak baştan beri bahsettiğimiz bu iki güzel rengi bir araya getirmenizi öneriyoruz. Kahve rengi bir eteği ya da pantolonu taba rengi botlarla ya da çanta ile tamamlayın! Kombinin daha da güzel görünmesi için krem, bej ya da beyaz bir bluz ile tarzınıza ışıltı katabilirsiniz!
 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.