Hava Durumu

Kirli Sepeti Murat karakterini kim canlandırıyor?

Peki Kirli Sepet Murat kimdir? Kirli Sepeti dizisinden Halil İbrahim Ceyhan kimdir, kaç yaşında ve hangi dizide rol almıştır?

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2023 23:14
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2023 23:14
Kaynak: Haber Merkezi
Kirli Sepeti Murat karakterini kim canlandırıyor?


Dizi  ve oyuncular hakkında izleyicilerin ilgisini çekecek bilgiler var.Bunlar arasında  Kirli Sepeti Murat karakterini canlandıran başarılı oyuncu Halil İbrahim Ceyhan da yer alıyor. Peki Kirli Sepet Murat kimdir? Kirli Sepeti dizisinden Halil İbrahim Ceyhan kimdir, kaç yaşında ve hangi dizide rol almıştır?İşte merak ettikleriniz... 
 Kirli Sepeti'nin ilk bölümü Pazar akşamı vizyona giriyor. İzleyiciler ayrıca Kırlı Sepeti'nin oyuncu kadrosunu ve yaşamının yanı sıra dizideki diğer detayları da keşfedecek.Halil İbrahim Ceyhan ise Kirli Sepeti Murat rolünü  canlandıracak. Peki Kirli Sepeti dizisinden Halil İbrahim Ceyhan kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Kirli Kösz Murat kimdir? 
 KİRLİ SEPET MURAT KİMDİR? 
 Murat işine ve ailesine önem veren dürüst bir adamdır.İşi nedeniyle evde fazla vakit geçiremese de sürekli kızı Nil'le vakit geçirmeye çalışıyor. Eşi Aylin için aynı ilgiyi göstermiyor. Medine dürüst bir insan olduğu ve kimseye karşı önyargısı olmadığı için bir süre sonra yalan söylediği için Murat'a karşı kendini suçlu hissedecektir. Murat bir çalışan olarak Medine'yi küçümsemiyor ve ona her zaman iyi davranıyor. 


 
 HALİL İBRAHİM CEYHAN KİMDİR?
 Kirli Sepeti dizisinden Halil İbrahim Ceyhan, 1986 yılında İstanbul'da doğdu. Halil İbrahim Ceyhan  1.80 boyunda ve 76 kg ağırlığındadır. Halil İbrahim Ceyhan çok yönlü bir kişiliktir. Model, söz yazarı, şarkıcı, besteci ve aktör olarak müzik ve film endüstrileriyle ilişkilidir.Eylül 2019'da çıkan ve bir  milyona yakın izlenme alan "Kendi Bana İzin Ver" isimli single'ı bulunmaktadır. 
  Halil İbrahim Ceyhan, müzik çalışmalarının yanı sıra ilk ve tek oyunculuk deneyimini 2019 yılında Kendi Döneriz filminde yaşadı. 2020 yılında yayınlanan Kanal 7'nin yeni dizisi Emanet'te Yaman karakterini canlandırdı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.