Hava Durumu

Mükemmel Cilt İçin Makyaj İpuçları... 

Çarpıcı bir eyeliner uygulayabilir veya çarpıcı bir dumanlı etki yaratabilirsiniz ancak cildiniz kusursuz görünmüyorsa makyajınız pek başarılı olmayacaktır

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2023 22:35
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2023 22:35
Kaynak: Haber Merkezi
Mükemmel Cilt İçin Makyaj İpuçları... 

 Çarpıcı bir eyeliner uygulayabilir veya çarpıcı bir dumanlı etki yaratabilirsiniz ancak cildiniz kusursuz görünmüyorsa makyajınız pek başarılı olmayacaktır. “Olmayan bir makyaj” ya da muhteşem bir gece makyajı elde etmek istiyorsanız; Kusursuz, pürüzsüz makyajın sırrı, cildinizi makyaja nasıl hazırlayacağınızı bilmektir! 
 ten makyajı ürününü satın alın, aynanın karşısına geçin ve mükemmel bir cilt için makyaj yapmaya başlayalım! 
 
 MAKYAJ BAZI OLMADAN ASLA! 
 Cildinizi makyaj değişikliklerine ne kadar hazırladığınızı biliyorsunuz değil mi?Cildinizi nemlendiren, gözeneklerin görünürlüğünü azaltan, cildin parlamasını önleyen, fondöteninizin kalıcılığını artıran bir makyaj bazı kullanırsanız makyajınız çok daha pürüzsüz görünecektir. Bu nedenle makyaj yapmadan önce sebum salgısını kontrol eden ve cildi pürüzsüzleştiren bir makyaj bazı seçebilirsiniz. Hazırlık ve hazırlık Lancôme'un mat makyaj bazı bu görev için mükemmel! Bu makyaj bazı sayesinde ten makyajınızın pürüzsüz olduğundan emin olabilirsiniz. Gün boyunca yağlı ve parlak hale gelen aşağıdaki gibi bölgeleri matlaştırır: B. T bölgesi  gözenekleri gizler ve fondötenin dayanıklılığını artırır. 
 
 CİLTTE ERİYEN BİR FONDÖTEN SEÇİN. 
 Cilde uyum sağlayan bir fondöten seçin. 
 Cildinizde gizlemek istediğiniz kusurlarınız varsa cilde uyum sağlayan bir fondöten kullanmanızı öneririz. Ten.Astarın sertliği arttıkça doğallığı azalabilir. Cildinize kusursuz ve doğal bir görünüm kazandırmak için ciltte eriyen ve ağırlık yapmayan bir fondöten seçmekte fayda var. 
 
 Cildinizdeki kusurları ağırlaştırmadan gizleyen, doğal bitişli bir fondöten arıyorsanız Lancôme'un Teint Idole Ultra Wear fondötenini deneyebilirsiniz. Yüksek kapatıcılığa sahip Teint Idole Foundation, ciltte o kadar hoş bir uygulama sağlıyor ki, gün içinde varlığını unutuyorsunuz! 


 KAPATICI UYGULAYIN 
 Gözlerinizin altındaki koyu halkaları gizlemek için iyi bir kapatıcıya ihtiyacınız olabilir.Kusursuz bir görünüm elde etmek için kırışıklıklara yerleşmeyen, kusurları gizleyen ve doğal bir görünüm veren bir kapatıcı kullanabilirsiniz. Lancôme Teint Idole Ultra Wear Kamuflaj Kapatıcı oldukça yüksek kapatıcılığa sahiptir, gün içerisinde renk değiştirmez ve oldukça uzun ömürlüdür. Resmi olarak başvurun ve unutun! 


 KENDİNİZE ŞEFFAF BİR TOZ ISMARLAYIN. 
 kapatıcıyı kullandıktan sonra sıra makyajınızı sabitlemeye geldi! Büyük bir pudra fırçası kullanarak alnınıza, çenenize ve gözlerinizin altına şeffaf pudra uygulayın.Belirli bölgelere gereğinden fazla pudra sürdüyseniz fırçayla süpürüp fazlalıkları alın. 
  Transparan pudralar çok ince  ve renksiz olduğundan ten makyajınızın rengini değiştirmeden çok yumuşak bir bitiş sağlar. Lancôme Long Time No Shine şeffaf pudra, makyajı mükemmel  şekilde sabitler ve gün boyu parlamayı  kontrol eder.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.