Hava Durumu

Seda Fettahoğlu'ndan sonra sektöre sert eleştiri yapılıyor

Çocuklar Duymasın'ın Oğulları, Kanlı Nigar ve Çalıkuşu dizilerinde de rol alan 44 yaşındaki Fettahoğlu, bir gün Beyoğlu'nda parkta ölü bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2023 09:37
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2023 09:37
Kaynak: Haber Merkezi
Seda Fettahoğlu'ndan sonra sektöre sert eleştiri yapılıyor


Çocuklar Duymasın'ın Oğulları, Kanlı Nigar ve Çalıkuşu dizilerinde de rol alan 44 yaşındaki Fettahoğlu, bir gün Beyoğlu'nda parkta ölü bulundu. . Oyuncunun ölümüyle ilgili  soruşturma halen devam etse de olay yerinde herhangi bir kameranın görünmediği kaydedildi. Çantasında çok sayıda antidepresan bulunan Seda Fettahoğlu'nun, iş bulamadığı için uzun süredir depresyona girdiği iddia edildi. Genç yaşta hayatını kaybeden Seda  Fettahoğlu'nun vefatının ardından ünlü isimler acılarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak sektördeki haksızlıklara dikkat çekti. 
 
 * Goncagül Sunar: Türkiye'de bazı aktörlerin iş yürütemedikleri için psikolojik ve ekonomik açıdan zor durumda olduğunu kim bilebilir?Göz ardı edilen ve görmezden gelinen yetenekli insanlarla dolu bir ülke. Bir tarafta üç dizide, dört reklamda aynı anda karşımıza çıkanlar hep aynı kişiler. Ne kadar acımasız bir emir...
 * Ayşe Tolga: Hayat bizi en çok sevdiklerimizle sınıyor. Dostlarım, güzel, zeki, neşeli ve yetenekli kuzenimiz Seda Fettahoğlu'nu kaybettik. Dualarınızı unutmayın. 
 * Pınar Altuğ: Seni hep gülen gözlerinle hatırlayacağım. Yattığınız yerin size acı vermesine izin vermeyin.
 
 HEM ÇALIŞANLAR HEM SORUMLU KİŞİ 
 
 * Melek Baykal: Çok kırgınım, kızgınım ve üzgünüm. Birkaç gün önce genç oyuncu arkadaşımız  parkta ölü bulundu. Çantasından antidepresanların çıktığını görünce canım yandı. Binlerce hayali, hayatı ve en önemlisi de ışığı iş bulamadığı için ellerimizle mezara koyuyoruz. 
 Her sezon televizyon programlarında yer alan, her filmde iş arkadaşlarıyla birlikte çalışan, onların etkisi altındaki tüm faaliyetlere katılan herkes onun ölümünden sorumludur... 
 Işığı olmadığı halde magazinin star yaptığı, hiçbir eğitimi olmayan, milyonlarca dizide oynasa da gerçek sanatçı olamayacak herkes Seda’nın ölümünden sorumlu...Seni daha yakından tanımak isterdim ama ne yazık ki yollarımız hiç kesişmedi. 
 Umarım aynı karanlıkta kalan oyuncu arkadaşlarımızla yollarımız aydınlık yollarda kesişir.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.