Hava Durumu

PTT, sadece yardıma çalışıyor

Devletin yaptığı yardımların PTT şubeleri tarafından yapılması nedeniyle, PTT önlerinde uzun kuyruklar hiçbir zaman eksik olmuyor. Vatandaşlar, “ PTT, sadece yardım ücretlerini dağıtım hizmeti verir noktaya geldi. Diğer hizmetlere sıra gelmiyor.” yorumunu yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2022 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2022 22:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
PTT, sadece yardıma çalışıyor

Şehir genelinde, günün her saatinde PTT önünde uzun kuyruklarla karşılaşmak mümkün. Devletin verdiği yardımları veya muhtaç aylıklarını almak isteyen vatandaşlar, saatlerce PTT şubeleri önünde beklemek zorunda kalıyor.

BAŞKA HİZMET VEREMİYOR

PTT önlerinin her zaman kalabalık olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, “ PTT, kuruluş amacındaki posta hizmetlerini veremez durumda. Çünkü her zaman şubelerde bir yoğunluk var. İnsanlar devlet tarafından verilen yardımı almak için saatlerce sıra bekliyor. Bu arada diğer hizmetlerden yararlanmak isteyen vatandaşların işleri de aksıyor.” şeklinde konuşuyor.

BAŞKA BİR YOLU OLMALI

Yardım dağıtımı için sıra bekleyen bir vatandaş ise, “ Ne zaman bir destek ödemesi yapılacak olsa, burada gelip uzun kuyruklarda sıranın bize gelmesini bekliyoruz.  Bu yoğunluğa, kuyruk sıkıntısına bir çözüm bulunmalı.” şeklinde konuştular.

(Ö.ZOR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.