Gaziantep haberleri, Gaziantep son dakika, Gaziantep gündemi, Gaziantep olay, Gaziantep gazeteleri,
Hava Durumu

Defa Life'ta Şifa Buldu

Defa Life Hastanesi, daha önce başka sağlık merkezlerinde entübe edilemeyen Cemile İnanır'ı başarıyla ameliyat etti. İnanır, Prof. Dr. Yusuf Yağmur liderliğindeki ekip tarafından zorlu bir entübasyon sürecinin ardından tedavi edilerek sağlığına kavuştu. 

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2024 18:53
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 21:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Defa Life'ta Şifa Buldu

Defa Life Hastanesi, zorlu bir entübasyon sürecinin ardından Cemile İnanır isimli hastanın başarılı bir şekilde ameliyat edildiğini duyurdu. Daha önce farklı merkezlerde entübasyon işlemi başarısız olan ve kabul edilmeyen İnanır, Defa Life anestezi ekibi tarafından başarıyla hazırlandı ve Prof. Dr. Yusuf Yağmur tarafından operasyon gerçekleştirildi.

Hastane yetkilileri, “Cemile İnanır dün sabah saat 04:00 sıralarında akut apandisit ön tanısıyla hastaneye başvurdu. İlk denemelerde entübe edilemeyen İnanır, Dr. Şemsettin Bozgeyik, Dr. İbrahim Özcan ve ekibinin titiz çalışmaları sonucu entübe edildi ve ameliyata alındı. Ameliyat, Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Yusuf Yağmur tarafından başarıyla tamamlandı” dedi. 
Hastaneden yapılan açıklamada, İnanır'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve operasyonun ardından hızla iyileştiği belirtildi. Ayrıca, Cemile İnanır ve ailesi, yaşadıkları zor günlerde kendilerine destek olan ve başarılı bir operasyon gerçekleştiren Defa Life Hastanesi ekibine teşekkürlerini iletti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.