Hava Durumu

AK Parti’de Heyecan Yükseliyor

Yerel Seçimlere 4 aydan kısa bir süre kala AK Parti’de meclis üyelikleri için aday adaylık başvuruları devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2023 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
AK Parti’de Heyecan Yükseliyor

AK Parti Gaziantep’te de Şahinbey Belediye Meclisi için 85, Şehitkamil Belediye Meclisi için ise 63 isim aday adaylık başvurusunda bulundu.

AK Parti’de meclis üyeliğine aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Başvuru sayısı Şahinbey’de 85’i bulurken, Şehitkamil’de 63 oldu. 5 Ocak’a kadar devam edecek başvuruların her iki ilçede de artması bekleniyor.
Belediye Başkan Aday Adayları Mülakatı Bekliyor
Ak Parti Şehitkamil belediye başkan aday adaylığına Erdem Güzelbey, Mustafa Kılıç, Serkan Emre, Halil Karakuş, Ali Yıldırım, İbrahim Halil Oğuz, Ak Parti Şahinbey Belediye başkanlığı için ise Hasan Teke, Selami Yetkinşekerci, Mehmet Haz, Cuma Güzel ve Emre Akar aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu. Temayüle giren aday adayları şimdi de genel merkezin kendilerini mülakata çağırmasını bekliyor.

Ağırlık Şahinbey’de

5 Ocak’ta sona erecek olan meclis üyelikleri aday adaylık başvurularında Şahinbey ilçesi öne çıktı. Edinilin bilgilere göre, AK Parti’den Şahinbey Belediye Meclis üyeliği için 85 kadar isim başvuru yaptı. 5 Ocak tarihine kadar bu başvuruların artması bekleniyor.

Şehitkamil’de 63 İsim Başvurdu

Şehitkamil’de de aday adaylık başvuruları devam ediyor. Edinilin bilgilere göre, Şehitkamil Belediye Meclis Üyeliği için ise 63 isim başvuru yaptı.
Şehitkamil İlçe Meclisine Başvuran İsimler 
Hüseyin Aslansoy , Erkan Karalar, Ali Cem Karamağralı, Şükrü Tiryaki, Hüseyin Yıldırım, İsmet Karayılan, İdiris Yaşar, Songül Denktaş , Memik Terlemez, İbrahim Altunova, Ömer Şimşek , Muhammed Nabi Polat, Hatice Lerzan Uyanık, Hüseyin Polat, Dilek Özdemir, Cemil Demir, Uğur Güceylioğlu, Nadir Özzengin, Aslıhan Tanrıöver Elensari, Ekrem Kayakuş, Okan Karalar, Abdullah Erikçi , Dilan Ensari Şahin, Feyzullah Kılıç, Cuma Kara, Yalçın Seyhan, Özkan, Alpaslan, Mustafa Ülger , Mehmet Selim Gözen, Mustafa Kaya Örs, Nihat Mertyürek, Müslüm Özaslan, Mehmet Okyay, Yaşar Özateş, Dicle Demirdelen, Erhan Bakırcı, Müslüm Erdoğan, Ahmet Kaya, Reşat Yıldız, Mehmet Alparslan Gökçek , Memduh Sapçı, 
Abdullah Gültekin, Tevfik Acar, Yusuf Meşe, Yasemin Karaca Ersöz , Mustafa Akköz, Selahattin Deniz , Mustafa Yılmaz , Zehra Ünal, Tolga Burak, Hasan Çelik , İsmail Çalışkan, İbrahim Akdoğan , Ömer Dağlıoğlu , Ayşe Fatma Barak , Hülya Kılıç , Nurettin Çiftçi , Abdulhalim Açar, Hasan Oğuz, Mehmet Karakurt, Samet Anucur,  Yakup Beşe, Hasan Basri Çelik oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.