Hava Durumu

Aktaş, PM adaylığını açıkladı

Genel seçimlerde Gaziantep milletvekili adayı olan Yüksek Mimar Vijdan Aktaş, 4-5 Kazım tarihlerinde gerçekleştirilecek CHP 38. Olağan Kurultayı’nda Parti Meclisi’ne adaylığını kamuoyu ile paylaştı. 

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2023 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2023 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Aktaş, PM adaylığını açıkladı

“Kendinize güvenin, Vicdanınızı dinleyin”
Yüksek Mimar Vijdan Aktaş, CHP Parti Meclisi (PM) adaylığını, bir basın açıklaması ile duyurdu. CHP üyelerine seslenen Aktaş, “Üyesi olmaktan her zaman gururlandığım, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu  ve üyesi olduğu, üyeliğim ile Atatürk’ün üyeliğinin yan yana olmasından onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisinin Gaziantep il örgütünde 2014 - 2023 yılları arasında  üç dönem görev yaptım. 28. dönem milletvekilliği seçiminde Gaziantep CHP milletvekili adayı oldum.
Seçim döneminde tüm partili adaylarımız, ekip arkadaşlarımız ve partililerimizle birlikte çok çalıştık. Ancak aldığımız sonuç sahadaki çalışmamızın karşılığı olmadı, Seçim sonunda seçmenin mesajını aldık ve eksikliklerimizi gördük, düzeltmek üzere not ettik. Sizin de katkılarınızla, bu eksikliklerimizi gidererek önümüzdeki yerel seçimlerde mevcut belediyeleri koruyarak daha fazlasını kazanacağız. İlk genel seçimde de ülkenin yönetimini alarak partimizi iktidar yapacağız.
38. Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Kurultayı’nda PM (Parti Meclisi) adayıyım. Bu adaylığımı örgütümüzün iradesini emanet ettiği delegelerimizin aklına ve yüreğine ben de emanet ediyorum.” dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.