Hava Durumu

Beklenen Karar Açıklanıyor

AK Parti’de 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi aralarında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayının da yer aldığı bazı 17’si Büyükşehir olmak üzere 48 Belediye Başkan adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenecek törenle açıklanacak.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2024 20:39
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2024 20:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Beklenen Karar Açıklanıyor

Törende Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in adaylığı nihayet açıklanmış olacak

31 Mart Yerel Seçimlerine 3 aydan az bir süre kala AK Parti’de 17’si Büyükşehir olmak üzere toplam 48 Belediye Başkan adayı bugün düzenlenecek Aday Tanıtım Toplantısı ile duyurulacak. 

Tarih Değişmişti…

Daha önce 14 Ocak Pazar günü yapılacağı duyurulan toplantı, Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 9 askerin şehit olduğu terör saldırısı nedeniyle ertelenmişti. Bugün saat 14.00’te başlayacak olan Aday Tanıtım Toplantısında, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in 3.Dönem adaylığı da resmiyet kazanmış olacak.

Gözler İlçelere Çevrildi

Şahin’in aday olarak ilan edilmesinin ardından Gaziantep’in İlçe Belediye Başkan adaylarına çevrilecek. İttifak kapsamında Karkamış, Araban ve Oğuzeli İlçelerinin MHP’ye bırakılmasının ardından AK Parti, 6 ilçe ve Büyükşehir’de aday çıkaracak. Büyükşehir Adayını belirleyen AK Parti’de özellikle üç dönem kuralına takılan isimlerle ilgili çıkacak karar merak konusu oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.