Hava Durumu

“Ben değil, biz olmalıyız”

Yıldırım adaylığını açıkladı

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2023 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2023 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Ben değil, biz olmalıyız”

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep’te ilçe kongre takvimin başlamasının ardından Şehitkamil İlçe Başkanlığına aday olan deneyimli siyasetçi Hurşit Yıldırım, CHP İl Binasında gerçekleşen toplantıda adaylığını duyurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Binasında yoğun katılım ile gerçekleşen toplantıda “Ses örgütün söz örgütün” diyerek yola çıkan Yıldırım, İlçe Başkanlığı için adaylığını resmen duyurdu. Toplantıda, Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen ile İl Başkanı Karaca Bozgeyik, Hurşit Yıldırım’a başarılar dildi.

Şeffaf ve samimi bir şekilde kongre sürecini yöneteceğini söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Karaca Bozgeyik, Kongre heyecanımızın bu kadar yoğun olması bizi çok mutlu ediyor. Çünkü bu heyecana Cumhuriyet Halk partisi üyelerinin hepsinin ihtiyacı var. Genel seçim kaybettik önümüzde bir yerel seçim var dolayısıyla yerel seçimlere birleşerek partimizi büyüterek girmemiz gerekiyor. İl yönetimindeki arkadaşlarla şu kararı almıştık şeffaf ve samimi bir şekilde kongre sürecini yöneteceğiz şu ana kadar bunu yaptığımız kanıtındayız. Şehitkamil ilçemizde iki değerli arkadaşımız aday, ikisi de Partide emek veren arkadaşlarımız kendi aramızdaki bu aday yarışından eminim ki birleşerek ve partimizi büyüterek çıkaracağız. Kongrelerimizin kendi aramızdaki dostluğu büyütmesini diliyorum Hurşit başkanıma başarılar diliyorum hayırlı olsun” dedi.

Cumhuriyet Halk partisi Gaziantep milletvekili Hasan Öztürkmen Şehitkamil ilçe başkanlığına aday olan Hurşit Yıldırım'a başarılar diledi.

“Ses örgütün söz örgütün” diyerek yola çıkan deneyimli siyasetçi Hurşit Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi Türk Halkının var olma iradesinin adidir, Bağımsızlık aşkıdır, Özgürlük sevdasıdır. Halkı yoksulluktan kurtarmak için, başı dik sırtı pek bir ülke olmak için, kendini adamak demektir. Siyaset bana ne verecek değil, ben topluma ne vereceğim, demektir. Devrimci olmak demektir. Değişime cesaret edebilmek ve değiştirebilmek demektir. Cumhuriyetin kurucusu, demokrasinin öncüsü olmak demektir. Çağ değiştirecek kudrete ve devrim yapacak iradeye sahip olmak demektir. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için. Hiç birimiz BEN olamayız BİZ olmalıyız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilçe kongreleri başladı Cumhuriyet Halk partililer ülkenin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün askeri olmak demektir. Önemli olan şu bir yarışa girdik. Burak Kaya ile birlikte güç Birliği oluşturalım. Partide dayanışma, birleşme ve partiye harekete geçirmek için bunun adına halk hareketi diyoruz örgütün sesi diyoruz ses örgütün söz örgütün diyerek partililerden desteklerini beklediğini söyleyerek teşekkür dileklerinde bulundu.

Son olarak Hurşit Yıldırım’a başarılar dileyen Burak Kaya, “Hepimiz Cumhuriyet Halk Partisi’nin birer neferiyiz örgümüzün talebi doğrultusunda birlik ve dayanışma Hurşit başkanıyla beraber Şehitkâmil’e iktidar olmaya söz verdik ve birleştik. Siz değerli Cumhuriyet Halk partililerin desteği bizler için değerli ve çok kıymetli” dedi.

Programın ardından cumhuriyet halk partisi eski Şehitkamil İlçe Başkanı Yunus Emre Özmen, Hurşit Yıldırım’a çiçek takdiminde bulundu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.