Hava Durumu

CHP'de aday arayışı başladı

Gaziantep'te CHP İl Başkanlığı'nı kongreye taşıması amacıyla görevlendirilen Neşet Uçar ve henüz seçim sürecini belirleyemedi. CHP Genel Merkezi’nin, tek aday vurgusu yaparken başka bir aday belirlemek için de görüşmeler yaptığı öğrenildi...

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2021 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2021 18:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
CHP'de aday arayışı başladı

CHP Gaziantep İl Başkanlığı, görevden alınan il ve ilçe başkan ve yöneticileri için Neşet Uçar ve ekibine görev vermiş, kongre ile yeni yönetimin oluşmasını amaçlamıştı. Aradan geçen 11 aya rağmen beklenen kongre bir türlü gerçekleştirilemedi. Geçtiğimiz günlerde Gaziantep'e gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, tek aday vurgusu yaparak Neşet Uçar'ı desteklediklerini açıklasa da, Genel Merkez’in bir başka aday arayışının devam ettiği öğrenildi.

11 AYDIR KONGRE YAPILAMADI

CHP'nin il ve ilçe yönetiminin bir türlü oluşturulamaması ise büyük tepki topluyor. Geçmişte CHP'nin güçlü kalelerinden olan Gaziantep'te başkansız ve yönetimsiz geçen 11 ayın ardından sürecin ne zaman sona erecek ise merak konusu. Kongrelerin Neşet Uçar adı altında tek liste ile gerçekleştirilmesi beklenirken, yeni aday arayışlarının olduğu iddiaları CHP’de tansiyonu yeniden yükseltti.

(A.DUMAN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.