Hava Durumu

CHP’de Başkan Adayları Belirleniyor…

Yerel seçimler 3 aydan az bir süre kala CHP’de gözler bugün toplanacak olan MYK ve Parti Meclisi Toplantısında. Toplantıda, Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey ve Şehitkamil Belediyeleri dışında kalan ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2024 21:09
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2024 21:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
CHP’de Başkan Adayları Belirleniyor…

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi CHP Gaziantep’te gözler Genel Merkeze çevrildi. Bugün yapılması beklenen MYK ve Parti Meclisi toplantılarında Gaziantep’in Belediye Başkan adaylarının da açıklanması bekleniyor.

7 İlçe Belediye Başkanı Açıklanabilir

Edinilen bilgilere göre CHP Genel Merkezinde yapılacak toplantıda, Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey ve Şehitkamil Belediye Başkan adayları dışında kalan 7 ilçede adayların açıklanması bekleniyor. 

İslâhiye ve Oğuzeli’nde Anket Yapılıyor…

Genel Merkez kaynaklarından edinilen bilgilere göre, İslâhiye ve Oğuzeli’nde adayların belirlenmesi konusunda anket çalışmaları yapılıyor. Anket sonuçlarının beklenmesi halinde Gaziantep adaylarının açıklanması bir sonraki haftaya kalabilir.

Nizip İddiası…

Nizip Belediye Başkanlığı noktasında da adayın netleştiği iddia edildi. Parti içinden edinilen bilgilere göre, Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan’ın Nizip Belediye Başkan adaylığına Genel Başkan Özgür Özel sıcak bakıyor. Karkamış Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulunmayan Doğan ile ilgili durumun netleşmesi bekleniyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.