Hava Durumu

CHP İtiraz Etti

31 Mart Yerel Seçimlerinde İslâhiye İlçesinde seçimleri AK Parti adayı Kemal Vural kazanmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2024 19:55
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2024 19:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
CHP İtiraz Etti

CHP Gaziantep Milletvekilleri Hasan Öztürkmen, Melih Meriç, İslâhiye Belediye Başkan adayı Okan Öztürk, İlçe Başkanı Mustafa Sezgin Yıldırımtürk ile İlçe Seçim Kuruluna itirazda bulundu. İtirazların kabul edilmesinin ardından İslahiye’de belediye başkanlığın ve meclis üyeliği seçimlerinde kullanılan oylar yeniden sayılacak.

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından ilçe seçim kurullarına itirazlar sürüyor. Oğuzeli, Şehitkamil ve Karkamış seçim sonuçlarına yapılan itirazların ardından bir itiraz da İslahiye’den geldi. CHP Gaziantep Milletvekilleri Hasan Öztürkmen, Melih Meriç, İslâhiye Belediye Başkan adayı Okan Öztürk, İlçe Başkanı Mustafa Sezgin Yıldırımtürk ile İlçe Seçim Kuruluna itirazda bulundu.

Sürecin Takipçisiyiz
İtiraza ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, ‘’İslahiye'de oyların yeniden sayımı için İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na başvurumuzu yaptık. Gaziantep Milletvekilimiz Melih Meriç, İslâhiye Belediye Başkan adayımız Okan Öztürk, İlçe Başkanımız Mustafa Sezgin Yıldırımtürk ile sürecin takipçisiyiz. Tespit ettiğimiz tutarsızlıklar ancak yeniden sayımla düzeltilebilir. Hemşerilerimiz tereddüt etmesin. İslahiye’mizde tek oy dahi sahipsiz kalmayacak’’ dedi. İtirazın kabul edilip edilmeyeceği ise merak konusu oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.