Hava Durumu

CHP Ön Seçime Odaklandı

Partililerin tepkisini çeken ön seçimle ilgili açıklama İl Başkanı Reis Reisoğlu’ndan geldi. Reis, dün partililere gönderdiği mesajda, ön seçimin basit usulle 4 Şubat Pazar günü yapılacağını bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2024 19:13
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2024 19:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
CHP Ön Seçime Odaklandı

Kafalar Karıştı

İl Başkanı Reisoğlu ile Milletvekili Hasan Öztürkmen’in Ön Seçim tarihi ile ilgili verdiği farklı tarihler kafaları karıştırdı. Parti içerinde de İl Başkanı ile Milletvekili arasındaki tarih konusundaki farklı açıklamalar partililerin kafalarının karışmasına neden oldu.

İlçeler O Tarih İçin Hazırlıklara Başladı…

Edinilen bilgilere göre CHP Şehitkamil ve Şahinbey İlçe Örgütleri, 4 Şubat Pazar günü yapılacak Basit Usul Ön Seçim için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda Şehitkamil Meclis Üyelikleri için Ön Seçimin Şato Restoran’da, Şahinbey Belediye Meclis Üyelikleri için ön seçimin ise Grandpark Düğün Salonu’nda yapılacağı öğrenildi. 

1300 Delege Oy Kullanacak

1300 delegenin oy kullanacağı ön seçimde, Şehitkamil’de 52, Şahinbey’de ise 36 aday adayı ter dökecek. Pazar günü sabahın erken saatlerinde başlayacak olan oy verme işleminin saat 16.30’da sona ermesi bekleniyor.

Fermuar Sistemi Uygulanacak Mı?

CHP Gaziantep en çok merak edilen konu ise aday belirlemede Fermuar Sisteminin uygulanıp uygulanmayacağı konusu oldu. Daha önce uygulanacağı duyurulan Fermuar Sistemi ile ilgili son kararı CHP Genel Merkezi verecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.