Hava Durumu

Çıkmaz görevi devretti

MHP’de Cahit Çıkmaz’ın il başkanlığına vedasının ardından, genel merkez il başkanlığına jet hızıyla atama gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2023 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2023 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Çıkmaz görevi devretti

MHP Gaziantep il binasında görev teslim töreni düzenlendi. Törenin ardından Son seçimde 2. sıra adayı olan Mustafa Bozgeyik il başkanı olarak atanırken, genel merkez yönetimi de fesh etti ve Bozgeyik yeni yönetim kurulunu oluşturdu. 


Görev teslim töreninde konuşan MHP Gaziantep Eski İl Başkanı Cahit Çıkmaz, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle ve delegelerimizin de desteğiyle 2020 yılında il başkanlığı görevine geldim. O süreç içerisinden bugüne kadar ömrümün her bir anında, Milliyetçi Hareket Partisi için, davamız için, devletimiz ve milletimiz hizmetinde bir ülkücü şuur içerisinde davama hizmet etmek için elimden geleni yaptım. Tabii Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olduğumuz süreç dünyanın en zorlu süreçlerinden bir tanesiydi. Önce pandemi daha sonra da 6 Şubat tarihinde gerçekleşen yüzyılın ve asrın depremi ilan edilen, ilimizi de kapsayan bir süreç yaşadık.

Bu süreç içerisinde her bir dava arkadaşımız, her bir yöneticimiz, her bir ilçe başkanımız çok özverili bir şekilde mücadele ettiler. Allah hepsinden razı olsun. Tabii bu süreçler akabinde bir genel seçim ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluşunun 100. yılında gerçekleşen 2023 seçimlerine de bu süreçlerle birlikte girdik. Ben hep şunu söyledim. Makamlar gelir geçer, hiçbir ülkücü, hiçbir dava arkadaşımız makam ve mevki için bu davaya hizmeti seçmemiştir. Bizde bütün işlerde, atmış olduğumuz bütün adımlarda, almış olduğumuz bütün nefeste bu şuuru gözeterek çalışmalarımızı yürüttük. Nasıl ki biz bayrağımızı tertemiz bir şekilde aldıysak tertemiz bir şekilde de değerli başkanımıza teslim etmenin bugün gururu içerisindeyiz. Mustafa Bozgeyik’i yeni görevi sebebiyle de tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. 
İl Başkanlığı görevine atanan Mustafa Bozgeyik ise, “Uzun yıllar birlikte yol yürüdüğüm bir dava arkadaşımdan bu görevi devralmak benim için bir onur. Milliyetçi Hareket Partisi’nin teşkilatları görev değişikliklerini her zaman yaşamıştır bu değişiklikler bundan sonra da olacaktır. Bizler de aynı bu şekilde görevi aldığımız gibi alnımızın akıyla devretmeyi Cenabı haktan istiyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.