Hava Durumu

Değerlendirmeler Devam Ediyor

Aday adaylık başvurularının 5 Aralık’ta sona erdiği CHP Gaziantep’te, heyecan dorukta. Partililer, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde CHP’nin Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adaylarını büyük bir merakla beklerken Gaziantep Milletvekili Melih Meriç’ten, aday belirleme süreci ile ilgili çarpıcı açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2023 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2023 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Değerlendirmeler Devam Ediyor

CHP’de adaylar bekleniyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nde heyecan dorukta. Geçtiğimiz hafta 5 Büyükşehir Belediye ve 220 belediye başkan adayını kamuoyuna açıklayan CHP Genel Merkezinde hummalı bir çalışma yürütülüyor. Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmadığı Gaziantep’te de adaylar merakla bekleniyor.

Çalışmalar Devam Ediyor

CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, Gaziantep Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adaylarının belirlenmesi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.  Meriç, ‘’Şu anda Belediye Başkan Aday Adayları ile ilgili hem anket çalışmaları hem de Genel Merkezin değerlendirmeleri devam ediyor. Türkiye genelinde adayların belirlenmesi noktasında Genel Merkezde bir yoğunluk var. Gaziantep için de aynı yoğunluk geçerli. Aday Adayları ile görüşmeler ve yeniden değerlendirmeler devam ediyor. O nedenle Gaziantep’in Belediye Başkan adaylarının bu hafta değil, önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor’’ dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.