Hava Durumu

Hocaoğlu, mazbatasını aldı

İYİ Parti Gaziantep 1.Olağan İl Kongresi’nin ardından Avukat Oğuz Hocaoğlu, Gaziantep’te seçimle iş başına gelen ilk il başkanı oldu. 12 Temmuz günü yapılan seçimlerin ardından geçtiğimiz hafta sonu İl Başkanı Hocaoğlu ve yönetimi mazbatasını alarak görevine başladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2020 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2020 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Hocaoğlu, mazbatasını aldı

İYİ Parti Gaziantep’te 12 Temmuz tarihinde yapılan seçimlerde Şehitkamil İlçe Başkanı Turgay Köşker ve İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu yarışmıştı. Delegelerin oylarının büyük kısmını alan Oğuz Hocaoğlu, İl Başkanlığı görevine seçilmişti. Hocaoğlu, İYİ Parti’nin kuruluğu il günden bu yana seçimle göreve gelen ilk isim oldu.

“GAZİANTEP’TE VE TÜRKİYE’DE BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan tören ile İl Başkanı Hocaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldı. Açıklamalarda bulunan Hocaoğlu, “İl kongre sürecimiz tamamlanmıştır. Tüm adaylarımıza delegelerimize teşekkür ederim. Kongrenin kayıp edeni yoktur; kazanan Gaziantep ve İYİ Parti ailesi olmuştur. Tüm partililerimizi İYİ Partiyi Gaziantep ve Türkiye’de 1.Parti Yapmak için çalışmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

KÖŞKER, GÖREVİNE DEVAM EDECEK

Açıklamalarda bulunan Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, “Kendi aramızda, İYİ Partinin Gaziantep’te 1.Parti olması için yaptığımız il başkanlığı yarışımız bitmiştir. Daha iyi hizmet için il başkanlığı yarışına çıkan Şehitkamil İlçe Başkanımız Sayın Turgay Köşker istifasını sunmuştur. Gün ayrışma değil bütünleşme günüdür. İstifası tarafımca kabul edilmemiştir, Gaziantep’te İYİ Partinin iktidarı için çalışmak kaydıyla görevinin başındadır. İl Başkanlığımız Gaziantep’te İYİ Partinin iktidarı için canı yürekten çalışan herkese açıktır. Seçim bitmiştir. İYİLERİN iktidarı yakındır. Şimdi birlikte şehrimiz ve ülkemiz için İYİ işler yapma zamanı, iktidar yarışımız başladı. Yüreği Vatan sevgisi olan herkesi partimize bekliyoruz. Sen ben yok biz varız” ifadelerini kullandı.

Y.ANKAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.