Hava Durumu

“AK Parti Ders Almamış!”

CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, Ak Parti Milletvekillerinin Ankara’da Gaziantep’in sorunlarının konuşulduğu toplantılara diğer partilerin milletvekillerini davet etmemelerine tepki göstererek, ‘’AKP seçim sonuçları okumak yerine eski alışkanlıkları sürdürmeye kararlı gözüküyor’’ dedi. 

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“AK Parti Ders Almamış!”

‘’Nerede Ortak Akıl?’’
Gaziantep’in tüm milletvekillerinin sorunların çözümünde ortak hareket etmesinin birlik, beraberlik ve müşterek akıl açısından son derece önemli olduğuna dikkat çeken Meriç, ‘’Gaziantep'te ortak akıl sloganlarını seslendiren AKP Milletvekilleri Ankara'da kentin sorunlarını Bakanlara iletirken, AKP aklı ile hareket etmeye devam ediyor. Kentin diğer vekillerini sorunlara çözüm toplantılarına davet etmeyen AKP, seçimlerden halen bir ders çıkartamamış. Kentin sorunlarına ilişkin onlarca soru önergesi verip, sürekli dile getiren bir Milletvekili olarak bu anlayışa rağmen çözüm önerilerimizi ve halkımızın bize ilettiği konuları gündemde tutmaya devam edeceğiz.’’ dedi. 
‘’Bu Yaklaşım Sorun Çözmez Sorun Yaratır’’
AKP’nin bu yaklaşımının sorunlarına çözmekten öte yeni sorunlara zemin hazırladığına dikkat çeken Meriç, şunları söyledi: ‘’TBMM’de bakanlıklara yönelttiğimiz birçok soru var. Bu soruların cevabını beklerken kapalı kapılar ardından sorunların çözüm girişimi siyasi etiğe de yakışmaz. Bu anlayış devam ederken ortak akıl, Gaziantep modeli gibi söylemlere sığınmak acemilik ve iş bilmezliktir. Bu ayrıştırma sorun çözmez sadece dezenformasyon oluşturur. Söylemde ortak akıl eylemde popülist bir anlayış sergileyen AKP’ye halk 31 Mart'ta gerekli cevabı verdi. İlk genel seçimde halk bir kez daha bu kibir ve bencil siyaseti sandığa gömecektir. Cumhuriyet Halk Partisi ile katılımcı anlayış, ayrıştırmayan, birleştiren ve sözde değil özde ortak akıl ile hizmet eden kadrolar iş başında olacaktır.’’ 
Meriç, CHP milletvekilleri olarak halkın yaşamsal alandaki tüm sorunlarını TBMM’ye taşımaya devam ettiklerini ve sözde değil özde ortak akılı savunmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.