Hava Durumu

“Siyasetçiler sağduyulu davranmalı”

Anadolu Basın Birliği Örgütten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ankay, iktidar ve muhalefet parti yöneticilerinin, gerginliğin arttığı şu günlerde sağduyulu davranması gerektiğini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2023 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2023 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Siyasetçiler sağduyulu davranmalı”

Anadolu Basın Birliği Örgütten Sorumlu Genel Başkan  Yardımcısı Mehmet Ankay, iktidar ve muhalefet parti yöneticilerinin, gerginliğin arttığı şu günlerde sağduyulu davranması gerektiğini ifade etti. Ankay, siyasetçileri verdikleri mesajlarda, konuşmalarında daha dikkatli olmaya çağırdı.


Anadolu Basın Birliği Örgütten Sorumlu Genel Başkan  Yardımcısı Mehmet Ankay, son dönemde siyasette gerilimin iyice arttığını belirterek, önceki gün Sankopark önünde gençler arasında yaşanan kavganın endişe verici olduğunu  ifade etti. 
Ankay, “Türkiye Cumhuriyeti olarak bir seçime giriyoruz. İktidarıyla, muhalefetiyle gerçekten sağ duyulu olup bu ülkeye zarar vermeden, kan akmadan, demokratik bir şekilde seçimin tamamlanmasını temenni ediyoruz. Anadolu Basın Birliği olarak 38 şubemizin olduğu illerde basın olarak bunların takipçisi olacağız. Siyasetçilere sesleniyoruz. Bu konuda daha duyarlı davranmalılar. Seçimin güzel geçmesini istiyoruz. Yapılması gereken siyasetçilerin sağ duyulu yaklaşması. Siyasetçiler sağ duyulu yaklaşırsa halk da aynı doğrultuda sağ duyulu olur” dedi.
(Ö.ZOR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.