Hava Durumu

15 Temmuz kupaları sahiplerini buldu

Şehitkamil Belediye Başkanlığı’nca 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen geleneksel spor organizasyonlarında dereceye giren sporcular ödüllerini aldılar. 5 farklı branşta 900’ün üzerinde sporcunun müsabık olduğu organizasyonların finalinde büyük coşku yaşandı

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2023 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2023 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
15 Temmuz kupaları sahiplerini buldu

Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile akıl ve zeka oyunları, basketbol, futbol, paintball ve doğa sporları alanında gerçekleştirilen 5 farklı organizasyonda, kategorilerinde derece elde eden 98 sporcu, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende ödüllerine kavuştular.


Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdür V. Eyyüp Dinçoğlu, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdülkadir Gözegir ve Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Rahmi Açıkkol ile çok sayıda okul ve kulüp yöneticisinin katıldığı törenin öncesinde düzenlenen kokteylde şampiyonlar, koyu sohbetler gerçekleştirdiler.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.