Hava Durumu

Bizim Yerimiz Süper Lig 

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Liginde normal sezonun son 3 haftasına girilirken Gaziantep Basketbol'da tüm rota Play-Off'lara çevrildi. 

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2024 22:46
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2024 22:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Bizim Yerimiz Süper Lig 

52 puanla 4. sırada yer alan ve sezonu da bu sıralamada bitirmesi beklenen Gaziantep Basketbol'un Play-Off'taki rakibi ise 7. sıradan gelen takım olacak. Öte yandan ligde kalan 3 maçıda iyi sonuçlarla kapatmak isteyen kırmızı-siyahlılar 32. hafta mücadelesinde 6 Nisan Cumartesi günü Alagöz Iğdırspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecekler. Bu maçın hazırlıklarına başlayan Gaziantep Basketbol'da normal sezonu başarılı sonuçla tamamlayıp Play-Off'larda şampiyon çıkarak 1 yıl aranın ardından yeniden Süper Lige çıkmaya çalışacaklar. 
Süper Lige Çıkacağımıza İnanıyorum
Gaziantep Basketbol Baş Antrenörü Ali Yıldırım, geçen sezon hak etmediği şekilde ligden düşen takımının yeniden Süper Lige çıkmak için mücadele ettiğini belirterek, "Normal sezonda kalan 3 maçımızı da iyi sonuçlarla kapatıp Play-Off'lara odaklanacağız. Gaziantep'in yeri Süper Lig, bunun için çalışıyoruz ve mücadele veriyoruz. Çünkü bu takım geçen sezon düşmeyi hak etmemişti, şanssız bir şekilde ligden düştü. Ama yeniden ait olduğumuz yere döneceğimize inanıyorum ve tüm takımda bunu istiyor. İnşallah iyi Play-Off'larda çok başarı olup şampiyon olarak Süper Lige çıkan ekip olacağız. Bu süreçten taraftarlarımızın daha çok desteğine ihtiyacımız olacak" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.