Hava Durumu

Davut Gül’ü de ziyaret ettiler

İstanbul’a çıkarma yapan ve önce öğle saatlerinde Türkiye Futbol Federasyonuna ziyaret gerçekleştiren Gaziantep FK A.Ş yönetimi daha sonra şehrimizde önemli çalışmalarda bulunan İstanbul Valisi Davut Gül’ü de ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2023 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2023 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Davut Gül’ü de ziyaret ettiler

Gaziantep’te önemli çalışmalarıyla takdir toplayan ve Gaziantep Futbol Kulübü’ne de önemli katkıları bulunan İstanbul Valisi Davut Gül’ü ziyaret eden kırmızı-siyahlı yönetim hem hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler, hem de yeni görevlerinde başarı dileklerinde bulundular. Başkan Memik Yılmaz, Vali Davut Gül’ün Gaziantep’e önemli hizmetleri dokunduğunu ve İstanbul’da da iyi işlere imza atacağına inandıklarını söyledi.

GÜL’E FORMA TAKDİM EDİLDİ

Uzun sure görev yaptığı Gaziantep’te önemli dostluklar edindiğini dile getiren İstanbul Valisi Davut Gül, Gaziantep FK’nın kendisinin yanında ayrı yeri olduğunu söyledi. Kırmızı-Siyahlı takıma başarı dileklerinde bulunan Vali Gül’e daha sonra kulüp başkanı Memik Yılmaz, kırmızı-siyahlı takımın formasını takdim etti. Ziyarette ana gündem Gaziantep FK idi. Gül, takımın son durumu hakkında takım hakkında bilgi alırken her zaman yanlarında olacaklarının sözünü verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.