Hava Durumu

Gaziantep Basketbol Tur Peşinde

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi Play-Off çeyrek finali serinin 3. maçında Gaziantep Basketbol, yarın akşam saat 18.00'da Çayırova Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Gaziantep Basketbol Tur Peşinde

Serinin ilk maçını 98-92 kazanan Gaziantep Basketbol, ikinci maçında Kocaeli'nde oynanan maçta ise 109-96 kaybedince seride durum 1-1 eşitlenirken Çayırova Belediyespor ile yarın akşam saat 18.00'da Karataş Şahinbey Spor Salonunda serinin 3. maçında karşı karşıya gelecekler. Kazanan takımın yarı finale çıkacağı maçta kırmızı-siyahlılar taraftar desteğiyle Çayırova Belediyespor karşısında kazanmaya çalışacaklar.

Kazanırsak Rakip Mersin Büyükşehir 

Gaziantep Basketbol, yarın akşam saat 18.00'da oynayacağı serinin 3. maçında Çayırova Belediyespor karşısında kazanması halinde yarı finaldeki rakibi ise Mersin Büyükşehir Belediyespor olacak. Seride oynadığı iki maçı da çok rahat bir şekilde kazanarak yarı finale kalan Akdeniz ekibi yarın akşam oynanacak maç sonrası rakibini bekleyecek. Öte yandan yarın akşam Karataş Şahinbey Spor Salonunda oynanacak maçın futbol maçına denk gelmesi kırmızı-siyahlıları taraftar açısından bir hayli sıkıntıya sokarken basketbol severlerinde bu maçta takımlarına destek vermesi bekleniyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.