Hava Durumu

Gaziantep Basketbol Yarı Final Virajında

Yeniden Süper Lige dönüş hebapları yapan Gaziantep Basketbol, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi Play-Off çeyrek finali serinin ikinci maçında bugün saat 16.00'da Çayırova Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Gaziantep Basketbol Yarı Final Virajında

Geçen hafta Cumartesi günü Karataş Şahinbey Spor Salonunda oynadığı serinin 1. maçında 98-92 kazanan Gaziantep Basketbol, bugün saat 16.00'da serinin ikinci maçında Kocaeli deplasmanında Çayırova Belediyespor'a konuk olacak. Bugün güçlü rakibi karşısında kazanıp yarı finale çıkmayı hedefleyen kırmızı-siyahlılarda moraller yüksek. Dün Kocaeli'ye giden dev adamlar son çalışmayı orada gerçekleştirerek maç saatini beklemeye çekildiler. 

İşi Bitirip Dönmek İstiyoruz

Gaziantep Basketbol Baş Antrenörü Ali Yıldırım, serinin ikinci maçında iyi sonuç almaya çalışaçaklarını belirterek, "Bugün iyi bir rakibe karşı serinin ikinci maçında karşı karşıya geleceğiz. İlk maçı kazanarak avantaj sağlamıştık ve bugünde işi bitirip dönmek istiyoruz. Seriyi Gaziantep'e taşımadan yarı finale çıkmayı hedefliyoruz ve kısa sürede bu maçın hazırlıklarını çok bir şekilde tamamladık ve inşallah iyi sonuçla Gaziantep'e döneceğiz" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.