Hava Durumu

Gaziantep FK'da 1 Milyon Prim İddiası

Trendyol Süper Ligi 32. hafta mücadelesinde başkent deplasmanında Ankaragücü'ne 3-1 mağlup olarak küme düşme hattında kalan ve düşmenin en ciddi takımı haline gelen Gaziantep FK'da yönetimin acil toplanarak radikal kararlar aldığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Gaziantep FK'da 1 Milyon Prim İddiası

Önceki akşam bir araya gelerek toplantı yapan yönetim teknik direktör Selçuk İnan'a güvenlerinin tam olduğunu belirttiği toplantıda kadro dışı olayının da gündeme gelmediği toplantıda yönetim flaş kararla takımın ligde kalması halinde tüm kadroya kişi başı 1 milyon TL prim vermeyi karara bağladığı öğrenildi. 
Tüm Oyuncular Alacak
Oldukça kritik bir süreçten geçen ve ligde kalma savaşı veren Gaziantep Futbol Kulübü'nde yönetim ligde kalma primi olarak takıma 1 milyon vereceklerini kararlaştırdı. Galibiyet primleri hariç bu primin ligde kalma primi olarak verileceği ve bu sezon ligde 1 dakika bile forma şansı bulmayan oyuncunun dahi prim alacağı öğrenildi. Ligde kalmak için büyük uğraş veren yönetim teknik ekip ve oyuncularla da toplantı yaparak bu primi açıkladılar ve kendilerinden kalan 6 maçta en iyi sonucu alarak Gaziantep FK'yı ligde tutmaları istendi. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.