Hava Durumu

Gaziantep FK İçin Mucize Gerek 

Ligde oldukça sıkıntılı bir süreç geçiren ve Trendyol Süper Ligi 32. hafta mücadelesinde alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Gaziantep FK, 1-0 öne geçtiği maçta Ankaragücü'ne 3-1 mağlup oldu ve adeta küme düşmenin en büyük adayı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Gaziantep FK İçin Mucize Gerek 

Rakiplerinin puan aldığı haftada Gaziantep Futbol Kulübü, bir puan bile az da olsa işini göreceği maçta 34 puanlı en rakibi Ankaragücü'ne 1-0 öne geçtiği maçta 3-1 mağlup oldu ve adeta ligden düşecek ikinci takım konumuna geldi. Maça oldukça hızlı başlayan ve 1-0 öne geçen kırmızı-siyahlılar bu avantajını iyi kullanamazken golden sonra savunmaya çekilince 31. dakikada Efkan Bekiroğlu'nun golüne engel olamadı ve devre 1-1 sonuçlandı. 
İkinci Yarıda Sahada Yoktuk!
Teknik Direktör Selçuk İnan'ın sürpriz bir 11'le çıktığı maçta Gaziantep FK, ikinci yarıda adeta kayıpları oynadı. İkinci yarıda adeta sahadan silinen ve pozisyon bulmakta zorlanan kırmızı-siyahlılar 65'te Sowe, 68'de ise yine Efkan'ın gollerine engel olamayınca 3-1 geriye düştü. İlk değişikliği 2-1 geride iken Ömürcan ile yapan kırmızı-siyahlılar Ankaragücü'nün 3-1 öne geçmesine rağmen Selçuk İnan, 78. dakikada 3 değişiklik yapmayı tercih etmesi büyük tepki topladı. Bu değişikliklerde sonuç vermeyince Ankara deplasmanında 3-1 mağlup olan Gaziantep FK, üstündeki rakiplerinin puan almasıyla makas açılırken Hatayspor, Karagümrük ve Pendikspor'un kaybetmesiyle birlikte bir kez daha eline fırsat geçmiş oldu. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.