Hava Durumu

Ligin Kalitesine Yakışır Bir Maç Oldu

Gaziantep Basketbol baş antrenörü Ali Yıldırım, her iki takımında çok iyi bir mücadele ortaya koyduğunu ve ligin kalitesine yakışır bir maç olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2024 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2024 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Ligin Kalitesine Yakışır Bir Maç Oldu

Mersin Büyükşehir Belediyespor'un 13 maçlık bir çıkışı olduğunu ve güçlü rakibe karşı iyi bir oyun ortaya koyarak kazandıklarını belirten baş antrenör Ali Yıldırım, bu galibiyetten dolayı takımını tebrik etti.  Yıldırım; "Öncelikle her iki takımı da sahada göstermiş oldukları üstün mücadelen dolayı kutluyorum. Her iki takım da maçı kazanmak için çok iyi bir mücadele örneği gösterdi. Ligin kalitesine yakışır ve seyir zevki güzel bir maç oldu. Maça istediğimiz gibi başlayamadık. Ama ikinci periyot ile iyi reaksiyon gösterip ritim bulduk. Mersin takımı çizginin gerisinden yüksek yüzdeyle isabet bulurken biz ise boyalı alandan sayılar bularak maçın içeresinde kalmaya çalıştık."
İkinci Yarıda Daha İstekli Ve Agresif Oynadık
İlk yarıyı geride kapatan Gaziantep Basketbol'da baş antrenör Ali Yıldırım, takımının ikinci yarıda daha istekli ve agresif oynayarak kazanmayı başardıklarını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı; "İkinci yarı ise daha istekli ve daha agresif oynadık. Oyun planımıza sadık kaldık ve maçın sonunda yakaladığımız ivme ile 13 maçlık serisi olan iyi bir takıma karşı kendi evimizde kazandık. İyi bir takıma sahibiz. Üstü üste üçüncü maçımızı kazanarak iyi bir form grafiği yakaladığımız için mutluyuz. Play-off’lar öncesi bu galibiyet bize özgüven sağladı. Tüm takımımı kutluyor, destek olan ekibime de teşekkür ediyorum. Mersin BŞB takımına kalan maçlarında başarılar diliyorum. Bugün bizleri yalnız bırakmayan ve sahada destek olan tüm taraftarımıza da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 
foto baş antrenör Ali Yıldırım
Doğuş
**
Galibiyetin Keyfini Çıkardılar
Mersin Büyükşehir Belediyespor karşısında uzun süre geride götürdüğü maçın son periyotunda iyi bir mücadele ortaya koyarak kazanmayı başaran Gaziantep Basketbol'da maç sonunda ise haklı sevinç hakimdi.
Maçın sona ermesiyle birlikte kırmızı-siyahlı dev adamlar 13 maçlık galibiyet serisi bulunan Mersin Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan 86-82'lik galibiyetin coşkusunu taraftarıyla birlikte kutladı. Ortaya oldukça güzel görüntüler çıkarken Gaziantep Basketbol, normal sezonun kalan 3 maçını da iyi sonuçlarla kapatıp Play-Off'lara odaklanacaklarını ve Gaziantep'i yeniden Süper Lige taşıyacaklarını sözünü verdi. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.