Hava Durumu

PFDK'dan Gaziantep FK’ya Ceza!

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Gaziantep Futbol Kulübü'ne Kasımpaşa maçında taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı yine ceza geldi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
PFDK'dan Gaziantep FK’ya Ceza!

Kurul ayrıca, Beşiktaş'a saha olaylarından dolayı 112 bin lira, taraftarların çirkin ve kötü tezahüratı sebebiyle ise 200 bin lira olmak üzere toplamda 312 bin lira, MKE Ankaragücü'ne taraftarların sebep olduğu saha olayları nedeniyle 112 bin lira, çirkin ve kötü tezahürat gerekçesiyle de 320 bin lira olmak üzere toplamda 432 bin lira para cezası verilmesine karar verdi.

Korkmaz'a 78 Bin Para Cezası

Kurul ayrıca, Mondihome Kayserispor'a taraftarların sebep olduğu saha olayları nedeniyle 112 bin lira, Trabzonspor'a ise çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle 440 bin lira para cezası uyguladı. Beşiktaş, MKE Ankaragücü, Mondihome Kayserispor, Trabzonspor, Galatasaray ve Gaziantep FK kulüplerine kısmi tribün kapatma cezası verildi. Öte yandan, Yukatel Adana Demirspor Kulübü Başkanı Metin Korkmaz'a akredite edilmediği alanlarda bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 78 bin lira para cezası kesildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.