Hava Durumu

Polisgücü Avrupa Şampiyonluğu İstiyor

15-18 Şubat tarihleri arasında erkekler Avusturya Viyana'da, 22-25 Şubat tarihleri arasında Alanya'da düzenlenecek olan Kadınlar Salon Hokey Avrupa Şampiyonasında yer alacak olan gururumuz Gaziantep Polisgücü hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürürken hedefini Avrupa Şampiyonu olarak belirledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2024 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2024 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Polisgücü Avrupa Şampiyonluğu İstiyor

Geçen hafta içinde yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren ve Alanya'da kampa giren Gaziantep Polisgücü, gözünü bir kez daha Avrupa şampiyonluğuna dikti. Polisgücü ilk olarak yarın erkeklerde sahaya inecek ve 18 Şubat'ta oynanacak final maçıyla son bulurken kadınlar ise 22-25 Şubat tarihleri arasında Alanya'da Avrupa Şampiyonası mücadelesi verecek.  Polisgücüspor antrenörü Yusuf Kasım, Alanya’da hazırlıklarının çok iyi geçtiğini ve Başkan Mehmet Kaplan'ın destekleriyle Avrupa Şampiyonasına hazır olduklarını belirterek, erkeklerde ve kadınlarda bir kez daha kupayı alarak ülkemizi gururlandırmak istediklerini söyledi. Alanya’da Avrupa Şampiyonası öncesi Polisgücüspor'da moraller yerinde.
Kaplanların ilk maçı bugün
Gaziantep Polisgücü ilk olarak erkeklerde Avrupa Şampiyonası mücadelesi verecek. Polisgücü'nün kaplanları yarın saat 18.00'da Wimbledon HC ile karşılaşacak. Kırmızı-Beyazlı Polisgücü'nün kaplanları ikinci maçında ise cuma günü yine saat 18.00'da HAHK Mladost ile oynayacak ve 3. maçını ise Cumartesi günü saat 11.00'da WKS Grunwald Poznan ile oynayacaklar. Gruptan çıkması halinde cumartesi günü çeyrek ve yarı final maçları oynanacak ve pazar günü ise erkeklerde final oynanacak ve şampiyon belirlenecek. 
Sultanlarda ise ilk maç Slavia Prag ile
Alanya'da düzenlenecek olan Hokey Salon Avrupa Şampiyonsında Gaziantep Polisgücü kadın takımı ilk maçını 22 Şubat'ta Slavia Prag ile saat 13.45'te karşı karşıya gelecek. Hokeyin Sultanları ikinci maçında 23 Şubat Cuma günü 2 maç oynayacak ve ilk maçta saat 13.45'te bu kez MSC Sumchanka günün ikinci maçında ise saat 19.45'te Watsonyalılar HC ile oynayacaklar ve grubun son maçında ise 24 Şubat Cumartesi günü 12.45'te Sanse Complutense ile karşı karşıya gelecekler. Ve grup maçlarının ardından gruptan çıkan takımlar aynı gün çeyrek final ve yarı final maçlarna çıkacak ve Hokey Salon Avrupa Şampiyonasında final pazar günü oynanacak.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.