Hava Durumu

Potada Süper Lige Çıkmalıyız

Süper Lige çıkmayı hedefleyen Gaziantep Basketbol, Play-Off Yarı Finali Serinin 2 maçında da mağlup olarak avantajı rakibine kaptırdığı Mersin Büyükşehir Belediyespor serinin 3. maçında bu akşam saat 19.00'da karşı karşıya gelecekler.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2024 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2024 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Potada Süper Lige Çıkmalıyız

Mersin Büyükşehir Belediyespor karşısında deplasmanda iki maçını da kaybederek avantajı yitiren Gaziantep Basketbol, bu akşam saat 19.00'da Karataş Şahinbey Spor Salonunda ya devam, ya tamam maçına çıkacaklar. İlk iki maçında da Mersin'de kaybeden Gaziantep Basketbol, seriyi 5. maça taşımak adına bugün kazanıp ardından 4. maça çıkacak ve o maçı da kazanması halinde serinin beşinci maçında Mersin'de çıkacak ve kazanması halinde finale çıkan taraf olacak. Bu maçın son hazırlıklarını dün akşam tamamlayan kırmızı-siyahlılarda moraller yüksek tutulmaya çalışılıyor.

Taraftarlarımızın Desteğiyle Kazanacağız

Mersin'de özellikle ikinci maçta iyi götürdükleri maçın sonunu getiremediklerini belirten baş antrenör Ali Yıldırım, bugün oynayacakları maçta rakiplerini mağlup edip 4. maçı oynayacaklarını ve o maçı da kazanarak seriyi 5. maça taşımaya çalışacaklarını söyledi. Baş Antrenör Ali Yıldırım, "Bugün kendi taraftarımız önünde oynayacağımız maç çok önemli. Avantaj rakibimzde ama biz bu akşam taraftarlarımızın desteğiyle kazanıp seriyi 5. maça kadar taşımaya çalışacağız. Bu maçta taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız olacak, salonun dolu olmasını bekliyoruz. Taraftarlarımızın coşkulu desteğiyle Mersin'i iki maçta da geçip seriyi 5 maça taşımaya çalışacağız" diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.