Hava Durumu

Sezonun ilk maçında galibiyet!

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında Fenerbahçe Akademi'yi mağlup eden baş antrenör Ali Yıldırım, mutlu olduklarını belirterek, aldıkları iyi sonuçtan dolayı takımı tebrik etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2023 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2023 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Sezonun ilk maçında galibiyet!

Gaziantep Basketbol Baş Antrenörü Ali Yıldırım, “Öncelikle 2023/2024 sezonunun tüm takımlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Genç kadroya sahip iki takımın mücadele ettiği sezonun ilk maçından galibiyetle ayrıldığımız için çok mutluyuz.”

İlk Yarıda Avantajlı Skoru Koruyamadık!

Baş Antrenör Ali Yıldırım, maç sonunda yaptığı değerlendirmede şunları söyledi; “Maça hücum ve savunma anlamında çok iyi başlamamıza rağmen, devreye girerken skor avantajımızı koruyamadık. İkinci yarıya daha istekli ve kararlı çıkan takımımız iyi oyununu maçın sonuna kadar taşıyarak net bir galibiyet aldı. Özellikle hücumdaki sayı dağılımına baktığımızda birçok oyuncumuzdan katkı almamız bizim için çok değerliydi. Tüm oyuncularımızı mücadelelerinden dolayı kutluyor ve destek olan tüm ekibime teşekkür ediyorum.”

Yönetimimize Ayrıca Teşekkür Ediyorum

Yıldırım, son olarak desteklerinden dolayı yönetime de teşekkür ederek sözlerini şöyle tamamladı; “Desteklerini her daim hissettiğimiz kulüp yönetimimize ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Bugünkü maçta göstermiş oldukları mücadeleden ötürü Fenerbahçe Koleji Basketbol takımını da tebrik ediyor ve bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.