Hava Durumu

“Yeni sezona hazırlanıyoruz”

Gaziantep FK’nın Teknik Direktörü Erdal Güneş, yeni sezon için hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2023 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2023 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Yeni sezona hazırlanıyoruz”

Gaziantep FK’nın Teknik Direktörü Erdal Güneş, yeni sezon için hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti. Bir spor gazetesine demeç veren Güneş, elde kalan 7 futbolcu ile hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.
Gaziantep FK’nın Teknik Direktörü Erdal Güneş, "Elimizde şu an 7 oyuncu var. Alt yapıdan gelenlerle, 2 haftadır yeni sezona hazırlanmaya başladık. 2006 ve 2007 doğumlu oyuncular var.”dedi.
Kiralık verilen futbolcuları da takip ettiklerini belirten Güneş, “Zaman zaman, kiralık verdiğimiz oyuncuların maçlarını izlemeye gidiyoruz. Elimizdeki futbolculara ara ara izinler veriyoruz ve ailelerin yanında olup, psikolojik açıdan da onlara destekliyoruz.”şeklinde konuştu.
'Maxim'i bırakmak istemiyoruz'
Maxim’in transferinin çok fazla konuşulduğunu belirten Güneş, "Maxim, saha içi ve dışında bizim için çok önemli bir oyuncu. Beşiktaş'tan teklif gelince, büyük takıma gitmek istedi. Sözleşmemiz onunla devam ediyor ve bırakmak istemiyoruz. Ancak oradaki performansı ne götürür ne getirir bilemiyoruz. Marko Jevtovic'e ülke içerisinden teklif gelmedi. Görüştüğümüz kulüpler, o mevkiide çok oyuncuları olduğunu söylediler. Alexander Merkel için de aynı durum yaşandı."dedi.
(Haber Merkezi)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.