Hava Durumu

“Şehitkamil, 14 Mayıs’a dünden hazır"

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen kahvaltı programında konuşan Başkan Mehmet Yılmaz, “Şehitkamil ailesi olarak bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bu seçimde de yüzyılın seçiminde de birlik, beraberlik içerisinde, omuz omuza yol yürüyoruz. Rabbim; birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2023 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2023 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı tarafından Göl Kafe Restoran’da düzenlenen programa; Önceki dönem Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgüler ile Mehmet Ali Korkmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, Meclis Üyeleri, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensupları katıldılar.

CUMHURBAŞKANIMIZIN EN BÜYÜK GÜCÜ, TEŞKİLATIMIZIN VARLIĞIDIR
Programda konuşan Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül, şu açıklamada bulundu:

“Öncelikle buraya gelerek bizleri şereflendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Değerli kardeşlerim, Cumhurbaşkanımızın en büyük gücü, teşkilatımızın varlığıdır. Değerli kardeşlerim; ne olursak olalım, hangi makam olursa olsun, hangi görevimiz olursa olsun bütün görevler elbet bir gün bitecektir ama bu teşkilatın bir neferi olmak, bu teşkilatın bir üyesi olmak en büyük makamdır. Çünkü ölümlü bir dünya ve bu ölümlü dünyada bütün mevki, makam geçer ama kalıcı olan şey nasıl durduğunuzdur, nerede durduğunuzdur, mevziniz neresidir. Bunun hesabını vereceksiniz. Ben de bakanlık yaptım, şu an başka görevler yapıyorum ancak benim bir tek görevim vardı, bu milletin kendi duası, gözyaşı, alın teri, akıl teriyle kurduğu AK Parti’nin onurlu bir üyesi olmaktı benim görevim. Bundan da şeref duyuyorum, gurur duyuyorum. Çünkü önemli olan nerede durduğunuzdur. Niçin? hangi mevzide bulunduğunuz ve nasıl bir Türkiye, nasıl bir dünya tasavvurunda bulundunuz ve bunun için ne yaptığınızdır. O yüzden sizleri ayrı ayrı tebrik ediyorum. Durduğunuz yer çok kıymetli, duruşunuz çok kıymetli. Bu sadece sizin için değil, sizden sonraki, bizden sonraki nesiller için de çocuklarımız için çok kıymetlidir. Bu vesileyle 14 Mayıs seçimlerine giderken el ele, gönül gönülle birliğimizi koruyalım. Allah’ın izniyle yeni bir zaferi yine hep birlikte yazacağız. Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı seçerek, Türkiye Yüzyılı yolculuğunda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Şehitkamil’e güveniyoruz, sizlere güveniyoruz. Allah, hepinizden razı olsun.”

YENİ BİR ZAFERE İLERLİYORUZ
Programda konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şunları söyledi:

“Siyaset çözüm üretme, adam kazanma sanatıdır. Siyaset, hayatın kendisidir. Siyaset, takım olma ruhudur. Siyasette doğru adamla doğru zamanda doğru yerde olduğun zaman başarma sevincidir. Başımızda Sayın Recep Tayyip Erdoğan, burada Sayın Abdulhamit Gül Bakanımızla gül gibi ekibimizle, Şehitkamil’de yeni bir zafere ilerliyoruz. Ben kimim? Ben sizim, siz bensiniz, biz milletin çocuklarıyız. Eğer AK Parti olmasaydı, AK Parti’nin o duruşu olmasaydı, milletin çocuklarının milletin yönetimine gelmesi mümkün değildi. Ben de sizden biriyim, sizinle aynı şeyleri paylaşıyor, aynı şeyleri yaşıyorum. Bugün ben bu görevin başındaysam yarın sizin çocuklarınız bu görevin başında olacak. Bizim hiçbir ayrımız gayrımız yoktur. Sizlerin de bildiği üzere yüzyılın seçimine gidiyoruz. Birinin yanında ne yazdığının hiçbir önemi yoktur. Birinin vekil olup olmamasının hiçbir önemi yoktur. Fatma Şahin’in ne olacağının hiçbir önemi yoktur. Fatma Şahin dediğiniz kişi de sizin içinizden çıkan bir kardeşinizdir. Yarın o koltukta senin çocuğun olacak. Ama yüzyılın seçiminde başımızda Recep Tayyip Erdoğan gittiğinde; daha adaletli bir dünya mümkündürün bütün hayalleri gidecek. Daha adaletli bir dünya mümkündür. Biz 14 Mayıs’ta zafer yazacağız”
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.