Hava Durumu

Biri bu zamları durdursun…

Yazının Giriş Tarihi: 21.06.2022 08:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.06.2022 08:43

Akaryakıt zamları önceden kuruş kuruş yapılırdı. Şimdilerde ise bir seferde 1 TL, 2 TL zamlar tek gece de yapılıyor. Neye zam yapılırsa yapılsın.  Zam demek, çiftçinin, üreticinin maliyetlerinin artması demek değil mi?

İktidarın, Temmuz ayında emekli maaşında, Asgari ücrette iyileştirme üzerine çalışıyoruz açıklaması var.  İyileştirseniz de bir şey değişmeyecek. Esnafın, Sanayicinin her gün gelen zamlarla maliyetleri artıyor. Üzerine birde asgari ücret arttırılırsa, ne olacak? Ya kayıt dışı çalışan artacak ya da işsiz insan sayısı…

 Bireysel olarak kendimizi geçtik.

Üreteci, küçük esnaf, hatta sanayici bu zamlardan ciddi etkileniyor. Birinin bu zamlara dur demesi gerekiyor.

TÜSİAD eleştirince, fırça yedi. Haksız değiller…

Şimdiye kadar izlenen yolun yanlış olduğu aşikâr. O zaman değişiklik yapmak gerekmiyor mu? Hatadan dönmek de bir erdem değil mi?

**

Beklenen internet yasası da çıktı.

 Büyüklerimizin deyimi ile hayırlara vesile olsun. Artık sosyal medya mecralarını kullanırken, ekstra dikkat etmek gerekiyor.  Malum , tweet atmak suç değil, içinde yazanların suç teşkil etmemesi gerekiyor.

**

Geçen yazımda, bence seçim yakın demiştim. Ak parti il başkanları toplandı. Ve Ak parti genel başkanı, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, “Her üyemiz, yanına bir kişi daha alsa, biz seçimi bugünden kazanırız.” dedi. 

Bu söylemlere bakınca, “Kasım’da seçim var.” diyebilir miyiz?

Sanki deriz…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.