Hava Durumu

Gaziantepspor ohh dedirtti

Yazının Giriş Tarihi: 05.01.2015 14:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.01.2015 14:38

Uzun zamandır oynadığı oyunla tepki çeken Gaziantepspor, Eskişehir karşısında aldığı üç puanla taraftarlarına bir ohh dedirtti.

 Erdem Şen, Eskişehir karşılaşmasında bu sezonun ilk golünü atarken,başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekti. Erdem Şen, Eskişehir karşılaşmasında sergilediği başarılı oyununu attığı gollerle de süslemiş oldu.

 Gaziantepspor'un golcü oyuncusu Muhammed Demir, Eskişehirspor maçında gol bulamadı. Bu karşılaşmada Muhammed  gol bulamasa da gol yollarını açıyor. Muhammed’in olmadığı maçları hatırlayacak olursak, Gaziantepspor gol yollarında etkisiz kalıyordu.

  TARAFTAR ŞAHANE

Eskişehir-Gaziantepspor maçının dikkat çeken bir yönü de Eskişehirspor ‘a verilen taraftar desteğiydi. Tribünlerde oluşan taraftar  görüntüsü muhteşemdi. Soğuk havaya rağmen Eskişehir taraftarının tribünleri doldurmuştu.

Hani iğne atsan yere düzmez deriz ya, aynen öyleydi. Eskişehir taraftarı Gaziantepspor taraftarlarına ilham kaynağı olur umarım. Tüm çağrılara rağmen Gaziantep halkı takımına bir türlü sahip çıkmıyor.

 

ELEŞTİRİLERDEN KURTULDU

Eskişehir maçının kazanılması en çok Okan Buruk'u memnun etmiştir. Okan Buruk, hem takımının kazanmasının verdiği gururu yaşarken diğer taraftan da,  eleştirilmekten kurtuldu.

Son haftalarda  maçlarda uyguladığı taktiklerden dolayı eleştiri alan Okan Buruk, Eskişehir maçının kazanılması ile eleştirilerin hedefi olmaktan kurtuldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.