Hava Durumu

Protokol tribünü

Yazının Giriş Tarihi: 09.11.2014 16:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.11.2014 16:56

Protokol tribününde bu haftanın sürprizi AKP milletvekili Şamil tayyar oldu. Gençlik ve Spor bakanı Gaziantep’te olmasına rağmen Tayyar Gaziantepspor’u yalnız bırakmadı. Protokol tribününde yerini aldı. Şehrin diğer protokol üyeleri büyük ihtimalle bakanla birlikteydi. Hoş bakan olmasa da  protokol hala  Kızıl’a olan tepkisinden dolayı maçlara gelmemeyi yeğliyor.

**

Protokol şimdi Kızıl’ı protesto ederek maçlara gelmiyor. Merak ettiğim Ziraat Türkiye kupası grup maçlarında Gaziantepspor ve Büyükşehir Belediyespor  kupa maçında karşı karşıya geldiğinde ne olacak? Protokol üyeleri yine maça gelmemeyi mi tercih edecekler.

**

Gaziantepspor sonunda takım olmayı başardı. Son haftalarda 3 puan almayı bilen Gaziantepspor’un yıllar sonra maç fazlasıyla da olsa üçüncü sırada yer alması bir heyecan yarattı.

Son yıllarda sürekli alt sıralarda yer alan Gaziantepspor izlemiştik. Maç fazlasıyla da olsa üçüncülük, iyi motivasyon oldu.  Görülen o ki artık, Gaziantepspor biraz daha iddialı olmak zorunda…

**

Gelelim dikkatimi çeken başka bir konuya…

Üç haftadır Gaziantepspor’un  evinde oynadığı maçları takip ediyorum. Okan Buruk, üç haftadır aynı takım elbiseyi giyiyor. Bu takım elbise uğurlu mu? Yoksa Okan’ın başka bir takım elbise almaya vakti mi yok?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.