Hava Durumu

Skor farklı olabilirdi

Yazının Giriş Tarihi: 02.02.2015 15:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.02.2015 15:06

Sivasspor’la oynanan lig maçında sonuç farklı olabilirdi. Sağ olsunKarcamarskas  maçın kaderini değiştirdi. Neredeyse iki dakika içerisinde kale önünde gerçekleşen mücadele sonucunda oluşan net 3 gol pozisyonunu kurtardı.

Aynı hafta içerisinde Sivaspor’a iki defa yenilmenin ezikliğini yaşadık. Maçta doğru dürüst pozisyon oluşmadı. Oluşan nadir pozisyonları da protokol tribününde oturup kalkan zatlar sayesinde göremedik.  Birisi protokol tribününde oturan vatandaşlara orada normal taraftar gibi davranamayacağını anlatsın. Normal taraftar gibi bağırıp çağıracaksan taraftar tribününde otur, kardeşim.

Oyuna dönecek olursak, Karcamarskas ve Chico takımın galip gelmesi için mücadele eden nadir oyunculardı. Takımın tek gol atabilen oyuncusu Muhammed. O da olmasa ne yaparız. Onu da bilemiyorum.

Gaziantepspor Balıkesir maçında 90+6 dakika da kurtardı ama Sivas karşısında çok önemli sayılabilecek puanı kaçırdı. Bunda Binya’nın  katkısı (!) tabiî ki büyük, bunun bedelini de ödemeli. Anlayamadığım Chubike  neden oynamadı? Sıkıntı nedir?

Taraftar da uzun zamandır “ yönetim istifa” sloganı atmıyordu. Bu maçta yine meşhur slogan sahalara döndü.  Yönetim devre arasında takıma takviye yapmadı. Bu istifa sloganları belki yönetimin kendine gelmesini sağlar. Kalan kısıtlı zamanda gereken takviyeler yapılır.

Binya yaptı yapacağını hem penaltı verilmesine sebep oldu, hem kırmızı kart görerek takımı 10 kişi bıraktı. Sanırım yönetim bunun gereğini yapacaktır. Okan Buruk maç sonrası yaptığı açıklamada bunun sinyalini verdi

Zorlu süreç başladı. Önce Kayseri deplasmanı, arkasından Fenerbahçe’yi ağırlayacağız. Rastgele ne diyelim..

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.