Hava Durumu

GAZİANTEP CHP

Yazının Giriş Tarihi: 04.04.2024 12:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.04.2024 12:48

Seçim yapıldı ve bitti. Birçok yerde     belediye başkanlıklarını ve meclislerini CHP kazandı. CHP’nin bu başarısını, çeşitli sebeplere bağlamak gerek. Ben bu sebepler üzerinde durmayacağım. CHP, halkın dileğini yerine getirmiştir. 
Gaziantep hariç, diğer şehir ve ilçelerde Cumhuriyet Halk Partili olanların kenetlenerek çalışmaları dikkat çekmektedir. Elbirliği etmişlerdir.

Gaziantep’te Cumhuriyet Halk Partililerin, birbiri ile kenetlenerek, “sen, ben” demeden çalışmaları görülmemiştir. Böyle ters bir durum,  Gaziantep CHP yetkili parti kuruluşlarından mı, yoksa bilmediğimiz bazı sebeplerden mi ileri gelmektedir? 

Partide, arzu edilen yere gelinemediğinde, partinin bir neferi olarak çalışmaya devam etmek gerekir. Ancak bunu Gaziantep CHP teşkilatlarında göremiyoruz.
Siz değerli okuyucularıma şahit olduğum bir durumu nakletmek isterim. Yakın bir arkadaşım, yapılan bir seçimde arzu ettiği yere gelemeyince CHP aleyhine çalışmıştır.
 
Ülke için parti vardır. Partiye ülke için girilir. Bir partilinin, bulunduğu yer, neresi olursa olsun, onun görevi, bir nefer gibi çalışmak olmalıdır. Özellikle partide kıskançlık olmamalıdır. 
Benim çocukluk ve gençlik dönemimdeki CHP için çalışanlar birbiriyle kenetlenmiş olarak partiye hizmet ederlerdi.
Bakalım, ileride Gaziantep’te parti mensuplarının, kenetlenmiş bir CHP yarattıklarını görebilecek miyiz?

Temel’e sormuşlar:
 -Dünyanın en mesut insanı kimdir?
Temel:
-Adem Babamuzdur. Onun Kaynanasi yoktur da…

Orhan YALKIN
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.