Galibiyete hasretiz…

Süper Ligin 4.haftasında kendi sahasında Trabzonspor’u konuk eden Gaziantep FK, mağlubiyetten son anda kurtuldu. Karşılaşma Trabzonspor’un 1-0’lık  üstünlüğü ile devam ederken, Gaziantep FK Maxim’in 90.dakikada penaltıdan attığı gol ile beraberliğe razı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2020 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2020 16:53
https://www.gazeteekspres.com/

Süper Lig'in 4. haftasında Gaziantep FK, sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Son dakikaları büyük bir heyecana sahne olan ve gergin geçen maç karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Gaziantep FK puanını 3'e çıkarırken, Trabzonspor ise puanını 5'e yükseltti.

BERABERLİĞE RAZI OLDUK

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanırken Trabzonspor, 63.dakikada Campi’nin kafa gölüyle 1-0 öne geçti. Zorlu mücadelenin son dakikalarında ise penaltı kazanan Gaziantep FK, Maxim’in golüyle 1-1’lik eşitliği yakaladı.

Mağlubiyet havasının yaşandığı takımda, Maxim’in golüyle beraberliğe razı olundu.

4 HAFTADA 3 PUAN…

Karşılaşma sonrası Gaziantep FK’da takımın bir türlü galibiyete ulaşamaması tartışma konusu oldu. Ligin 4.hafasında 1 yenilgi 3 beraberlik alan takım kazandığı 3 puan ile ligde geri sıralarda yer alıyor. Takımın galibiyete ulaşamaması halinde ilerleyen haftalarda zor günlerin takımı beklediği tahmin ediliyor.

F.ÇENGEL