Hava Durumu

“Biz, marka şehrin acısını yaşıyoruz”

Bu ülkenin, bu şehrin bir değişime ihtiyacı olduğunu söyleyen Karaca, “Gaziantep, marka şehir olarak lanse ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2023 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2023 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Biz, marka şehrin acısını yaşıyoruz”

 Maalesef bu şehirde yaşayanları, marka olmanın iyi yönlerin değil acısını sonuçlarını yaşamak zorunda bıraktılar.” dedi.

Yeşil Sol Parti Gaziantep Milletvekili Adayları Sevda Karaca ve Murat Sarısaç, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü günü nedeniyle gazetemizi ziyaret ettiler, gazetemiz imtiyaz sahibi M.Bora Zor ile seçim çalışmaları üzerine sohbet ettiler.
Yeşil Sol Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Sevda Karaca, bu ülkenin, bu şehrin bir değişime ihtiyacı olduğunu belirterek, “Gaziantep, marka şehir olarak lanse ediliyor. Maalesef bu şehirde yaşayanları, marka olmanın iyi yönlerin değil acısını sonuçlarını yaşamak zorunda bıraktılar.
Biz şehrin dört tarafını geziyoruz. Bu kadar zenginlik içinde, bu kadar yoksulluk yaşayan şehirle karşı karşıya kalmak gerçekten acı verici bir durum. Dolayısıyla biz bu şehirde o eşitlik özgürlük iddiamızı sadece bir kesim için değil bütün Gaziantepliler için bir iddia olarak ortaya koyuyoruz.
Biz sadece seçim süreç için değil bundan sonraki süreçte de bu kentin temel dertleri ne ise birebir tespit edip önerilerimizi geliştirip nasıl adımlar atılması gerekiyorsa yine hep birlikte yerine getirdiğimiz aslında halk demokraside burada bunu koşullarını oluşturmak istiyoruz.  Bizim amacımız meclisteki sandalyeden öte gerçekten bu kentin her açıdan her yurttaşıyla birlikte yeniden kurulmasının dayanaklarını yaratabilmek. O yüzden bizim sözümüz; “Birlikte kazanacağız. Biz kazanacağız değil birlikte kazanacağız.” Şeklinde konuştu.
Yeşil Sol Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Murat Sarısaç ise, “ Gaziantep kozmopolit bir şehir. Bununla birlikte ciddi sıkıntıları da içinde barındıran bir şehir. Biz  Yeşil Sol Parti Milletvekili adayları olarak yaptığımız ziyaretlerde, saha çalışmalarımızda bunu net bir şekilde görebiliyoruz. Sorunları çözmek için de hazırız.” Şeklinde klonuştu.
(Ö.ZOR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.