Hava Durumu

Uyuşturucuyla kararlı mücadele mesajı

Gaziantep Valiliğinde, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş’ın katılımıyla Uyuşturucu ile Mücadele Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2023 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2023 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Uyuşturucuyla kararlı mücadele mesajı

Toplantıda konuşan Bakan Yardımcısı Aktaş, ‘’Zehir tacirleriyle ve halkımızın huzuruna kastedenlerle mücadelemiz yılın 365 günü devam edecektir’’ dedi.

Uyuşturucu ile Mücadele Değerlendirme Toplantısı, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş başkanlığında, Vali Kemal Çeber ve ilgili kurum amirlerinin katılımları ile gerçekleştirildi.

Kesintisiz Devam Edecek Bir Mücadelemiz Var

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, ‘’Gaziantep’te; Valimiz Kemal Çeber ile Emniyet ve Jandarma birim yöneticilerimizin katılımlarıyla uyuşturucu ile mücadele konusunda çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Zehir tacirleriyle ve halkımızın huzuruna kastedenlerle mücadelemiz yılın 365 günü devam edecektir. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz. Aziz Milletimizin huzur ve güvenliğini tesis etmek için gece gündüz demeden çalışarak Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa edeceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.