Hava Durumu

Ak Parti, tam kadro sahada

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayları 14 Mayıs Genel Seçimleri öncesinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2023 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2023 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Ak Parti, tam kadro sahada

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayları 14 Mayıs Genel Seçimleri öncesinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ak Parti, çalışmalarını sahada tam kadro ile sürdürüyor. Şehrin dört bir yanında son hız çalışmalarına devam eden milletvekili adayları, vatandaşlara tek tek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletiyor.


İl genelinde bütün noktalara ulaşmak için çalışan milletvekili adayları, vatandaşlarla birebir görüşerek talep ve önerileri dinledi. Samimi sohbetler ile anlatılan projeler karşısında vatandaşlar milletvekili adaylarına desteklerini ileterek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
‘Gaziantep aşkıyla’ sloganıyla çalışan AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayları, Abdulhamit Gül, Mehmet Eyup Özkeçeci, Ali Şahin, Derya Bakbak, Mesut Bozatlı, Şehzade Demir, İrfan Çelikaslan, Bünyamin Bozgeyik, Feray Yılmaz, Muhammed Hakan Tanrıöver, Hasan Teke, Abdullah Durdu, Cuma Reyhan Ve Abdullah Korkmaz’a; Şahinbey İlçe Başkanı Abdülkadir Sökücü, Şahinbey İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil İlçe Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve il-ilçe yönetim kurulu üyeleri ile kadın ve gençlik kolları da eşlik etti.
(Bülten Haberleri)
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.