Hava Durumu

#Ak Parti Gaziantep

Gaziantep Ekspres Gazetesi - Ak Parti Gaziantep haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Ak Parti Gaziantep haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

İl Başkanı Çetin İstifa Etti… Haber

İl Başkanı Çetin İstifa Etti…

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, şok bir kararla İl Başkanlığı görevinden istifasını duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden istifa dilekçesini yayımlayan Çetin, kendisi ve ailesi üzerinden partisinin yıpratılmasına müsaade etmeyeceğini belirtti. Çetin istifa dilekçesinde vekillere ve teşkilatlara teşekkür ederken, Belediye Başkanlarını anmaması dikkat çekti. AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, 2 Mart Cumartesi günü düzenlenen görkemli düğünle Avukat Naz Akdoğan ile hayatını birleştirmişti. Sosyal medyada da büyük yankı uyandıran düğün sonrası Çetin’e yönelik eleştiriler hafta boyunca konuşulmuştu. Yerel Seçim öncesi çalışmalarını sürdüren Çetin, şok bir kararla sosyal medya hesabı üzerinden istifasını duyurdu.  İŞTE O DİLEKÇE AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, sosyal medya hesabından paylaştığı istifa dilekçesinde, ‘’Kıymetli Gaziantepli Hemşehrilerim,  06.07.2023 tarihinde üstlendiğim AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevimden bugün itibarıyla Genel Merkezimizden affımı istedim.  Gazi şehrimize hizmet etme fırsatı veren Sn. Cumhurbaşkanımıza, Teşkilat başkanımız sayın Erkan Kandemir ve ekibime şükranlarımı sunuyorum.’’ ÇETİN TEŞEKKÜR ETTİ Şahsı üzerinden yürütülen kampanya ile partisinin yıpratılmasına müsaade etmeyeceğini kaydeden Çetin,‘’Bu zorlu süreçte beraber omuz omuza yol yürüdüğümüz mesai arkadaşlarımıza destek veren milletvekillerimize ve beraber çalıştığımız tüm kademedeki teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim. Şunu ifade ederim ki şahsım üzerinden yürütülen çirkin kampanyadan ailemi ve partimin yıpratılmasına asla müsaade etmeyeceğim. Kamuoyuna saygı ile duyurulur’’ ifadelerini kullandı. BAŞKANLARA TEŞEKKÜR YOK Öte yandan Çetin’in milletvekilleri ve teşkilat teşekkür ederken, Belediye Başkanlarını anmaması dikkat çekti. TARİH YANLIŞ ATILMIŞ! Çetin’in ıslak imzalı istifa dilekçesinde, 10 Mart olarak atılması gereken tarihin yanlış atıldığı, 10 Nisan tarihinin yazıldığı görüldü. Çetin’in istifasının kabul edilip edilmeyeceği ise merak konusu oldu. AYHAN DUMAN  

AK Parti Gaziantep’te İlçe Belediye Başkanlarını Tanıtıyor Haber

AK Parti Gaziantep’te İlçe Belediye Başkanlarını Tanıtıyor

31 Mart'taki yerel seçim yaklaşırken, AK Parti'de Gaziantep’te hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Cumhurbaşkanımız  ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’da Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’in isminin de yer aldığı Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıklamasının ardından ilçe Belediye Başkan adaylarının bağlı oldukları illerinde açıklanmasına karar verildi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’den sonra İlçe Belediye Başkan adaylarının açıklanacağı    aday tanıtım toplantısı 28 Ocak Pazar günü saat 13.00'te Şehitkamil  Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. İlçe Belediye Başkanları Aday Tanıtım toplantısına Genel Başkan Vekili Efkan Ala katılacak. Gaziantep ilçe Belediye Başkanları Aday tanıtım toplantısına AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Efkan Ala ile birlikte Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’da katılım sağlayacak.  Gaziantep İlçe Belediye Başkanları Aday tanıtım toplantısına ayrıca AK Parti Grup Başkanvekilimiz Sayın Abdülhamit Gül, MKYK üyelerimiz Sayın Sait Kirazoğlu, Sayın Serpil Kavrak, Milletvekillerimiz Sayın M.Eyüp Özkeçeci, Sayın Ali Şahin, Sayın Derya Bakbak, Sayın Mesut Bozatlı, Sayın İrfan Çelikaslan ve Sayın Bünyamin Bozgeyik ile Cumhur ittifakından MHP Milletvekilimiz Sayın Sermet Atay, MHP Gaziantep il Başkanı Mustafa Bozgeyik’te katılacak. AK Parti Gaziantep İl Başkanı Sayın Murat Çetin, ilçe Belediye Başkanları Aday tanıtım toplantısıyla ilgili yaptığı değerlendirmede  “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde “Türkiye Yüzyılı” için “Hep Yeni Hep ileri”diyerek Gaziantep’te 10 belediyenin 10’nunu da ittifak ortaklarımızla el ele vererek kazanmaya “Hazırız ve Kararlıyız”. Demokrasi Şöleni şeklinde gerçekleşecek olan “Aday tanıtım toplantımız” 28 Ocak 2024 Pazar günü saat 13.00’te ŞKM’de yapılacak olup tüm Gaziantep’li hemşehrilerimizi davet ediyor, 31 Mart zaferimizin şimdiden herkese hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

AK Parti’de Sahte Anket Şoku! Haber

AK Parti’de Sahte Anket Şoku!

31 Mart yerel seçimleri öncesinde adayların belirlenmesi son düzlüğe girilen Ak Parti’de, heyecan iyice tavan yaptı. 15 Ocak’ta Ankara’da açıklanması kesinlik kazanan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin’in yanı sıra, ilçe belediye başkan adaylarının da durumu merakla bekleniyor. Belediye Başkan Aday Adayları Soruldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, her seçim döneminde aday belirlerken en önem verdiği etkenlerden birisi olan anket sonuçları, yerel seçimler öncesinde de sürekli uygulanıyor. Aylardır, özellikle mevcut belediye başkanlarının beğeni ve oy oranlarına yönelik anket yapılırken, son bir ay içerisinde vatandaşlara, ‘’Kimi belediye başkanı olarak görmek istedikleri’’ soruldu. Ankette Tek Bir Aday Çıkınca! İddialara göre üst kurula sunulan Şehitkamil Belediye Başkan adaylığı için gerçekleştirilen ankette tek bir adayın isminin çıktığı anketin sahte olduğu ifade edildi. Parti kulislerinde böyle bir anket sonucunun mümkün olmadığı görüşü ağırlık kazanırken, bu iddia adeta şok etkisi yarattı. Yeni Anket Başlıyor Sahte anket iddiaları üzerine, üst kurulan Gaziantep’in tüm ilçelerinde yeni bir anket çalışmasına başladığı öğrenildi. Şahinbey ve Şehitkamil’in yanı sıra, diğer ilçelerinde de anket kapsamına dahil edildiği ve isim bazlı gerçekleştirilecek ankette vatandaşlara kimi belediye başkanı olarak görmek istediklerinin sorulacağı belirtildi.  

AK Parti’de Heyecan Yükseliyor Haber

AK Parti’de Heyecan Yükseliyor

AK Parti Gaziantep’te de Şahinbey Belediye Meclisi için 85, Şehitkamil Belediye Meclisi için ise 63 isim aday adaylık başvurusunda bulundu. AK Parti’de meclis üyeliğine aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Başvuru sayısı Şahinbey’de 85’i bulurken, Şehitkamil’de 63 oldu. 5 Ocak’a kadar devam edecek başvuruların her iki ilçede de artması bekleniyor. Belediye Başkan Aday Adayları Mülakatı Bekliyor Ak Parti Şehitkamil belediye başkan aday adaylığına Erdem Güzelbey, Mustafa Kılıç, Serkan Emre, Halil Karakuş, Ali Yıldırım, İbrahim Halil Oğuz, Ak Parti Şahinbey Belediye başkanlığı için ise Hasan Teke, Selami Yetkinşekerci, Mehmet Haz, Cuma Güzel ve Emre Akar aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu. Temayüle giren aday adayları şimdi de genel merkezin kendilerini mülakata çağırmasını bekliyor. Ağırlık Şahinbey’de 5 Ocak’ta sona erecek olan meclis üyelikleri aday adaylık başvurularında Şahinbey ilçesi öne çıktı. Edinilin bilgilere göre, AK Parti’den Şahinbey Belediye Meclis üyeliği için 85 kadar isim başvuru yaptı. 5 Ocak tarihine kadar bu başvuruların artması bekleniyor. Şehitkamil’de 63 İsim Başvurdu Şehitkamil’de de aday adaylık başvuruları devam ediyor. Edinilin bilgilere göre, Şehitkamil Belediye Meclis Üyeliği için ise 63 isim başvuru yaptı. Şehitkamil İlçe Meclisine Başvuran İsimler  Hüseyin Aslansoy , Erkan Karalar, Ali Cem Karamağralı, Şükrü Tiryaki, Hüseyin Yıldırım, İsmet Karayılan, İdiris Yaşar, Songül Denktaş , Memik Terlemez, İbrahim Altunova, Ömer Şimşek , Muhammed Nabi Polat, Hatice Lerzan Uyanık, Hüseyin Polat, Dilek Özdemir, Cemil Demir, Uğur Güceylioğlu, Nadir Özzengin, Aslıhan Tanrıöver Elensari, Ekrem Kayakuş, Okan Karalar, Abdullah Erikçi , Dilan Ensari Şahin, Feyzullah Kılıç, Cuma Kara, Yalçın Seyhan, Özkan, Alpaslan, Mustafa Ülger , Mehmet Selim Gözen, Mustafa Kaya Örs, Nihat Mertyürek, Müslüm Özaslan, Mehmet Okyay, Yaşar Özateş, Dicle Demirdelen, Erhan Bakırcı, Müslüm Erdoğan, Ahmet Kaya, Reşat Yıldız, Mehmet Alparslan Gökçek , Memduh Sapçı,  Abdullah Gültekin, Tevfik Acar, Yusuf Meşe, Yasemin Karaca Ersöz , Mustafa Akköz, Selahattin Deniz , Mustafa Yılmaz , Zehra Ünal, Tolga Burak, Hasan Çelik , İsmail Çalışkan, İbrahim Akdoğan , Ömer Dağlıoğlu , Ayşe Fatma Barak , Hülya Kılıç , Nurettin Çiftçi , Abdulhalim Açar, Hasan Oğuz, Mehmet Karakurt, Samet Anucur,  Yakup Beşe, Hasan Basri Çelik oldu.

AK Parti Gaziantep’ten örnek kutlama-vefa programı Haber

AK Parti Gaziantep’ten örnek kutlama-vefa programı

AK Partinin 22. kuruluş yıl dönümü AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nın organizasyonu ile milletvekilleri, belediye başkanları, parti üyeleri ve eski yöneticilerin katılımıyla Gaziantep’te coşkuyla kutlandı. AK Parti’nin kuruluşundan beri il Başkanlığı yapan Ahmet Uzer, Ökkeş Eruslu, Eyüp Özkeçeci ve mevcut il Başkanı Murat Çetin ile eski ve yeni yöneticilerin hazır bulunduğu AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’ndaki kutlama töreninde AK Parti’nin 22. Yıl dönümünü pasta keserek kutlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde siyaset arenasına giriş yapan AK Parti 22. yıl dönümünü kutladı. "El ele, omuz omuza tüm teşkilatımızla çalışacağız" Pasta kesim töreni öncesi konuşma yapan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, “ Davamız çok büyük, davamız Recep Tayyip Erdoğan’ın davası, bizim davamız, partimizin, ülkemizin ve geleceğimizin davası dava bu olduğu zaman herkes bir arada bulunmaya bir araya gelmeye, tereddüt etmez. Tüm teşkilatımızın el ele, omuz omuza birlik ve beraberliğinin gösterildiği çok önemli ve çok özel bir gündeyiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vermiş olduğu önemi bir kez daha tüm başkanlarım, vekillerim ile birlikte kendilerinin selamlarını da ileterek bugün burada 22. yılın kutlamasını yapıyoruz” dedi. Nurdağı’nda depremzedelerle buluştular AK Parti’nin 22. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programlarda, Gaziantep İl Başkanlığında pasta kesildikten sonra AK Parti idarecileri, belediye başkanları, eski başkanlar ve İl yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ve milletvekilleri depremzedeler ile birlikte bir araya gelmek üzere Nurdağı’na geçiş yaptı. AK Parti İl Başkanı Murat Çetin ve beraberindeki protokol üyeleri Nurdağı’nda depremzedelere Şahinbey Belediyesi’nin ikramı aşure dağıtarak depremzedelerin taleplerini dinledi. Nurdağı’nda çocuklara oyuncakların dağıtıldığı, program AK Parti’nin 22. kuruluş yıl dönümünde depremzedeler yalnız bırakılmadı. Daha sonra Gaziantep’te AK Partinin kuruluşundan bu yana Gaziantep adına görev alan tüm parti üyelerine plaket takdim etmek üzere partililer ile bir araya geldiler. “AK Parti Türkiye’nin kalkınma ve değişim ihtiyacına bir cevap olarak doğmuştur” Açılış konuşmasını gerçekleştiren ve AK Partinin kurulduğu günden bu yana daha güçlü ve istikrarlı bir şekilde hedeflerine ilerlediğini belirten AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, “Bugün ülkemiz için yeni bir başlangıç ve büyük bir değişimin ve güçlü bir gelişimin temellerinin atıldığı gündür. Ne mutlu ki bizlere Adalet ve Kalkınma Partisi olarak 14 Ağustos’ta bir kez daha partimizin kuruluş yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz. AK Parti’nin kuruluşu Türkiye’nin kalkınma ve değişim ihtiyacına bir cevap olarak doğmuş bir partidir. Kurulduğu günden bu yana parti ülkemizin sosyal, ekonomik ve siyasi yapısını daha adil ve sürdürülebilir bir şekilde dönüşümüne odaklanmıştır. Başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız olmak üzere kurucu kadronun vizyoner liderliği, Türkiye’yi daha demokratik, istikrarlı ve daha güçlü hedefe taşıma hedefiyle şekillenmiştir” ifadelerini kullandı. “Geleceğe olan inancımızı da bir kez daha yenilemek istiyoruz” Ak Parti’nin 22 yıl boyunca eğitimden sağlığa, alt yapıdan teknolojiye tüm alanlarda çalışmalar yaparak ülkenin refah seviyesini arttırdığını söyleyen Çetin, “AK Parti kuruluşundan bu yana Türkiye’yi pek çok alanda dönüştürdüğü adımlar atmıştır. Eğitimden sağlığa alt yapıdan teknolojiye kadar birçok alanda gerçekleştirmiş olduğu projeler ülkemizin kalkınmasına ve refah seviyesinin yükselmesine önemli katkılar sağlamıştır. Yoksulluğun azaltılması, işsizliğin düşürülmesi ve insan haklarının korunması gibi yapılan çalışmalar AK Parti’nin toplumun her kesimine hitap etmesi gibi bir politika izlediğini göstermektedir. Ak Parti Türkiye’nin kültürel ve dini çeşitliliğini benimsemiş, farklı kesimler arasında bir köprü üstlenmiş ve toplumsal uzlaşıyı sağlamış bir politika ile yola çıkmaktadır. Vizyoner liderliği sayesinde ülkemiz ulusal ve uluslararası arenada daha etkin bir unvana sahip olmuş, İslami politikalarla büyümeye devam etmiştir. Bugün AK Parti’nin kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutlarken geleceğe olan inancımızı da bir kez daha yenilemek istiyoruz” ifadelerini kullandı. “Türkiye daha da güçlenecek, daha da büyüyecek” 22. yıl kutlamaları dolayısıyla katılan tüm teşkilat üyelerine ve protokole teşekkür ederek birlik ve beraberlik vurgusu yapan Çetin, “Partimiz, ülkemizin daha aydınlık yerlere doğru gelmesi için kararlılıkla çalışmaya devam etmektedir. Halkımızın destekleriyle ve üyelerimizin gayretleriyle Türkiye daha da güçlenecek, daha da büyüyecek ve daha da refah toplumu olma yolunda ilerleyecektir. Kuruluşumuzun bu anlamlı gününde bize güç veren vatandaşlarımıza ve parti üyelerimize en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. AK Parti kurulduğu günden bu yana değişik kademelerde görev yapan il, ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, milletvekillerimize, meclis üyelerimize ve teşkilatımızın her alanında görev yapan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bugün 14 Ağustos 2023 22 yıl önce tam bugün partimizin kurulduğu ve temellerin atıldığı gündür. 22. yılımızın anısına bugün ne kadar büyük bir aile olduğumuzu belirtir rabbimden dirlik ve birliğimizi bozmamasını temenni ederim ” diye konuştu. AK Parti’nin kuruluş yıl dönümü kutlamaları ve plaket takdim törenine, Başta AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, ana kademe milletvekilleri, önceki dönem milletvekilleri, önceki dönem il başkanları, önceki dönem ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve önceki dönem ilçe belediye başkanları ile Gaziantep adına AK Parti’de görev almış tüm parti üyeleri katıldı. Kimlere plaket verildi Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, partinin kuruluşundan bu yana il başkanlığı görevinde bulunan Ahmet Uzer, Ökkeş Eruslu başta olmak üzere, İl ve ilçe kadın kolları başkanlarına, il ve ilçe gençlik kolları başkanlarına, meclis üyelerine, kurucular kurulu üyelerine, eski ve görevde olan belediye başkanlarına, eski ve görevde olan milletvekillerine, AK Parti de emek vermiş teşkilat mensuplarına 22. yolun anısına vefa plaketleri takdim etti. Vefa plaketleri programına yoğun katılım MSM’de yapılan plaket ve 22. yol kutlama programına eski il Başkanları Ahmet Uzer, Ökkeş Eruslu, eski milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, milletvekilleri Derya Bakbak, Mesut Bozatlı, İrfan Çelikaslan, Bünyamin Bozgeyik, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi eski Başkanı Ömer Can, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Osman Toprak, Halil Uğur, eski ve yeni ilçe başkanları teşkilat mensupları ile çok sayıda partili katıldı.

Yeni hedef; 28 Mayıs Haber

Yeni hedef; 28 Mayıs

Ak Parti Milletvekilleri ve belediye başkanları AK Parti İl Binasında 14 Mayıs Seçimlerine ilişkin değerlendirme ve basın toplantısı düzenlendi. Seçim sonuçlarını değerlendiren  Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, 28 Mayıs için mahalle bazında analizlere ve çalışmalara başladıklarını belirtti. 14 Mayıs seçimleriyle ilgili AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıda Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ‘’Katılım beklenenden çok daha fazlaydı, 28 Mayıs’ta aynı şekilde katılım bekliyoruz’’ diyerek vatandaşı oy kullanması için yeniden sandıklara çağırdı.  28 MAYIS’TA DAHA FAZLA KATILIM 14 mayıs seçim günü büyük bir katılım olduğunu belirten Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, “ 14 Mayıs Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden biridir. Milletimizde her zaman olduğu gibi büyük bir katılımla sandığa gitti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49,51 ile ilk turda milletimizin teveccühü ile büyük bir oy aldı. İnanıyoruz ki 2. Turda da milletimizin desteği ile çok daha fazla destekle yeniden Cumhurbaşkanı olarak milletimizin başında olacaktır’’ dedi. GAZİANTEP İÇİN ÇALIŞACAĞIZ Şehrin sorunlarının giderilmesi için gayretle çalışacaklarını belirten Gül, “Gaziantep’imiz de Cumhurbaşkanımı 59,76 ile Türkiye ortalamasının 10 puan üzerinde büyük bir destekle Cumhurbaşkanımızın yanında yer aldı. Gaziantep yine 8’i AK Parti, 1’i MHP olmak üzere Cumhur İttifakı olarak da 9 milletvekili şeklinde şehrimiz meclise taşınmış oldu. Ben her şeyden önce tüm hemşerilerimize desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Gaziantep’te 27. Dönemde şehrimize hizmet eden tüm partilerin milletvekillerine ayrıca teşekkür ediyorum. Şehrimize hizmet eden tüm partilerin milletvekillerine teşekkürlerimi iletiyorum. Artık 14 Mayıs’tan sonra partimiz amacımız şehrimizdir hep beraber Gaziantep’in sorunlarını çözmek ve bu sorunların giderilmesi noktasında gayret edeceğiz” dedi.  AK PARTİ TÜRKİYE PARTİSİ AK Parti her yerden her bölgeden oy alan bir parti olarak Türkiye partisi olduğunu dile getiren Gül, “55 milyonu aşkın vatandaşımız sandığa giderek 1 kişinin bile burnu kanamadan çok güzel bir demokrasi örneğinin verilmesi takdire şayan. İnsanımız gerilim kutuplaşmadan bıktı, kendi kararını değerlendirip fotoğrafı çekip sandığa gidiyor kararını veriyor ve bu yönüyle de Gaziantep demokrasi tarihimiz adına çok gurur verici bir seçimdir. Milletimiz değerlendirmesini yaparak büyük bir olgunlukla sandığa giderek sorunsuz bir şekilde seçimi tamamlamıştır. Türkiye hakimiyetin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu bütün dünyaya da göstermiştir, iradesini ortaya koymuştur. Millet iradesinden başka hiçbir güç tanımayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da yine milletimizin iradesi ile bir kez daha kazandı. AK Partimiz, milletimizin teveccühüyle 1. Parti olarak yine yoluna devam ediyor. Sadece Gaziantep değil, Edirne’den Kars’a kadar bütün Türkiye kazandı, bütün milletimiz kazandı. AK Parti her yerden her bölgeden oy alan bir parti olarak Türkiye partisi olduğunu bir kez daha göstermiş oldu” dedi. DEPREMZEDE DÜKKANLARI TESLİM EDİLİYOR İslâhiye’deki esnafların dükkânlarını bir kısmını teslim edeceklerini belirleten Gül, “ İlk ziyaretimizde yine İslâhiye ve Nurdağı’na gerçekleştirdik, İslahiye’de ki esnafımız için dükkânların eşyalarını önümüzde hafta bir kısmını teslim edeceğiz. Kuralar çekeceğiz yine ilave olarak inşaatların yapımına devam edeceğiz, hiçbir esnafımız benim dükkanım ağır hasarlı yıkıldı eve ekmek götüremiyorum demeyecek 1 hafta 10 gün içerisinde biz ilk etabını dağıtacağız. İslahiye’ye küçük sanayi yapıyoruz 200 dükkân şeklinde yeni kuracağımız OSB’nin yanında sanayi esnafımızı da orada istihdam edeceğimiz yerleri inşa ediyoruz. Köy konutlarımızı, deprem konutlarımızı, ticari hayatı, yaşamı canlandırmak için gayret ediyoruz. Biz oy almak için değil, gönül almak için siyaset yapıyoruz. Bir depremzedenin bir duası bizim için birçok oydan daha kıymetlidir. Biz yine yaraları sarınca ülke olarak parti olarak, vatandaş olarak bu şehrin vekilleri olarak hep beraber orada olmaya devam edeceğiz. Bu millete göbeğini kaşıyan, makarnacı olarak hakaret etmeye hala devam ediyorlar, hala bıkmadılar. Biz bu polemiklere itibar etmeyeceğiz, deprem bölgesinde olmaya vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya en kısa zamanda kışın sıcak yuvalarında güvenli konutlarına girmeleri için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz bugünde buradayız yarında burada olmaya devam edeceğiz” Dedi. Cumhurbaşkanına destek, sandığa katılım konusunda çağrıda bulunan Gül, “28 Mayıs’ta daha önce hangi partiye oy vermiş olursa olsun tüm hemşerilerimizin desteğine talibiz. Bu seçim bir parti seçimi değil, bir Türkiye’nin istikbali, istiklali, huzuru, istikrarı için şehrimizin istikrarı ve huzuru için bir tercihte olacak bu yüzden 14 Mayıs’ta hangi partiye, hangi adaya oy vermiş olursa olsun hemşerilerimizden istikrarın devamı için tüm Gaziantep’ten en güçlü şekilde” dedi. (C.BOZKURT)  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.