Hava Durumu

“Bu meşaleyi Gaziantep’ten yakacağız”

CHP Gaziantep Milletvekili Adayı Vijdan Taşdemir Aktaş, CHP iktidarında haksızlıkların ve adaletsizliklerin üzerine cesaretle gideceklerini söyledi. Aktaş, " Gaziantep’ten bu meşaleyi yakacağız.”dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2023 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2023 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Bu meşaleyi Gaziantep’ten yakacağız”

 
14 Mayıs genel seçimleri  için çalışmalarını sürdüren CHP’de, yoğun bir çalışma programı içerisinde olduklarını belirten  CHP Gaziantep Milletvekili Adayı Vijdan Taşdemir Aktaş, “Hukukun, adaletin hakkaniyetli bir şekilde her platformda temsil edildiği mücadeleyi başlatmak için buradayız" diyen Gaziantep CHP Milletvekili Adayı Vijdan Taşdemir Aktaş, CHP iktidarında haksızlıkların ve adaletsizliklerin üzerine cesaretle gideceklerini söyledi. Aktaş, "Kurtuluşun ve kuruluşun mücadelesinin başlatıldığı Gaziantep’ten yola çıktık. Gaziantep’ten bu meşaleyi yakacağız.”şeklinde konuştu.
BİR MEŞALE YAKTIK
Cumhuriyet’in ikinci yüzyılına CHP iktidarı ile girileceğini iddia eden Aktaş, “Nasıl Kurtuluş Savaşını buradan ateşleyerek ülkeyi kurtardıysak bugün de yine meşaleyi yakarak yola çıktık. Ve inanıyoruz ki Cumhuriyetin ikinci yüzyılı hak, hukuk, adalet ve insan hakları anlamında daha iyi tanzim edilecek.
Bunun için güçlü de bir basına ihtiyaç var. Bu iktidar döneminde  basının sesi çok kısıldı. Eleştirmek, hakaret olarak algılandı. Eleştirel boyutta yapılan tüm çalışmalar suç niteliği olarak görüldü.  Benden değilsen zaten suçlusun mantığıyla bir mobbing yaratıldı. Eleştiri, muhalefet elbette olacak. Yapıcı eleştiriler her zaman olmak zorunda” diye konuştu.
(Y.ANKAY)
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.