Hava Durumu

Büyükşehir’e resmi araç tepkisi

Zafer Partisi, suç duyurusunda bulunacak

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2023 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2023 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Büyükşehir’e resmi araç tepkisi

Gaziantep'te, 14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri öncesinde partilerin seçim yarışı hız kazanırken, Zafer Partisi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.
Zafer Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Pamuk, Büyükşehir Belediyesi’nin bazı çalışanlarının, resmi plakalı vinç ile kent merkezinde AK Parti bayrakları astığı görüntüleri paylaştı. Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Zafer Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Pamuk, çok sert tepki gösterdi.
Maarif Kavşağı'nda  Zafer Partisi İl Başkanlığı'nın önünde Atatürk Anıtı'nın bulunduğu alanda  27 ABR 250 resimli plakalı vinç aracıyla AK Parti bayrakları itfaiye çalışanlarınca asılırken, o anları görüntüleyen ve sosyal medya hesabından paylaşan Zafer Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Pamuk, "Belediyenin resmi aracı, AK Parti'nin bayraklarını asıyor. Ve Zafer Partisi'nin bayraklarının üstünü bayraklarla örtüyorlar. Gaziantep'te AK Parti'nin kapatmadığı cadde, sokak yok. Burada da böyle ezici olarak hareket ediyor arkadaşlar. Büyükşehir Belediyesi'nin bu yaptığı çok ayıp. Burası benim ofisimin ve parti binamızın etrafı. Bizim bayraklarımızın üstüne bayrak asmaya utanmıyor musunuz? Nasıl bir adaletse belediyenin tüm hizmetleri AK Parti için kullanılıyor" dedi.  
Resmi araç ve çalışanların seçim çakışmalarında kullanımının yasak olduğunu belirten Pamuk, bu durumu yargıya taşıyarak, sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.